1/11 anonim válasza:
Most mindenki megkérdezi ezt? Nem is tudom hanyadik ilyen kérdés..... Amúgy nem értem mit érsz el azzal ha valaki látott, neked attól még nem biztos, hogy lesz.
3/11 anonim válasza:
Igen... már egy párat ... És látott már valaki Martin-osat?? Selholse láttam még egyet se.. pedig végig jártam a várost... :c
4/11 anonim válasza:
Martin szerintem nincs.
Azt hallottam az első 150 legnépszerűbb nevek vannak rajta :)
5/11 anonim válasza:
de Kristóf-osat már láttam.. az népszerűbb lenne a Martinnál?? vagy a Levente..
6/11 anonim válasza:
Én Melindásat se találok sehol..
7/11 anonim válasza:
5-ös: a Levente biztos népszerűbb. Mostanában a Kristóf is divat.
Kár, hogy nem készítettek egy listát a nevekről, praktikus lenne :)
8/11 anonim válasza:
hátja.. de Martinost komolyan senkise látott még? :oo
9/11 anonim válasza:
hát figyi, sokan azt csinálják, tedd Te is: bemész és lepakolod az egész polcot :)
Én is most megyek felfedező körútra, de nem túrom át a rakást, csak bele-belenézek. Ha találok Martint, szólok, hogy hol :))))
10/11 anonim válasza:
mi is így csináltuk.. le is jelentettek minket mert gyanúsak voltunk.. xddd aztán kifele megnézték a táskánkat is emiatt :DDD Amúgy köszi, remélem lesz vhol *-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!