Régen lehetett kapni Vanilliás Coca Colát, Lehet még valahol kapni? Akárhol?
Figyelt kérdés
2012. okt. 26. 22:06
11/17 anonim válasza:
Pesten állítólag lehet kapni, de nem tudom, hogy pontosan hol...
12/17 anonim válasza:
Asia Centerben láttam tegnap 300ft volt ha a külső parkoló felől jössz akkor a bal oldali épület!:)
13/17 anonim válasza:
Én ma láttam pont Budapesten a 2.kerben kolosy térnél az otp banktol sétálsz még kicsit a hév felé és ott lesz egy kínai üzlet és ha az otp felől sétálsz akkor az első ablakon ki van rakva a kirakatba dr. pepper többféle vaníliás cola igaz drága én még speciel sohasem ittam meg ma nem volt nálam pénz de hnap beruházok 1 ilyenre! am 295ft (elöttem irták h asia centerbe is van szval gondolom ide erre a helyre is ugyan az a cég hozzzavégülis Vágottszemű-vágottszemű nemtom h nem járt e le mert nem volt időm megnézni sőt még aztsem tudom ,hogy egyáltalán hamisitvány -e de igy nézett ki: [link] őrülök ,hogy segíthettem sziasztok!
14/17 anonim válasza:
dr. pepper többféle,vaníliás coca-cola*
15/17 anonim válasza:
A 13. kerület Szent István krt. 12-ben lehet kapni vaníliás Coca kólát. Az amerikai gyártású 0,35-öst.
16/17 anonim válasza:
utolsónak: és itt mennyibe kerül a vaniliás kola? mert ahol én veszem ott 295 ott?
17/17 anonim válasza:
A barátnőm nem rég vett a XVI kerületben, a Rákosi úton egy kis boltban,310 Ft-ért. Nem rég én is vettem egy kirándulás alkalmával Ipolytarnócon, egy büfében, 450 Ft-ért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!