SPAR boltban kell valamit tennem a helyben sütött
péksütemények zacskójára?
Figyelt kérdés
A héten vásároltam egy kis SPAR boltban, ahol idáig nem volt ezzel gond, de most kivételesen egy másik eladó volt a kasszában, és leteremtett amiért meg mertem jelenni a pénztárban valami vonalkód vagy cikkszám(?) nélkül, mivel ő nem tudja a kódját.
Mondtam volna a hölgynek, hogy a nevét tudom a terméknek, és általában egy kis füzetből keresik ki a vonalkódot a kasszánál, de addigra visszazavart engem hogy menjek és nézzem meg a vonalkódját a terméknek.
Kinek volt igaza? Legközelebb fotózzam le az árcímkéjét a terméknek? Semmilyen mérleget vagy hasonlót nem láttam ott a péksüteményeknél amit tudtam volna "magammal vinni" a termék azonosítására.
Vagy csak szimplán egy bunkó eladóval találkoztam?
A vásárló írja fel, vagy vigye magával a termékkódot valahogy
16 szavazat
1/8 anonim válasza:
Vonalkódot kell nyomtatni egy gépen. Nem nagy cucc.
ápr. 12. 18:18
2/8 A kérdező kommentje:
Nem láttam ilyen gépet kitéve, de jövő héten megnézem.
ápr. 12. 18:26
3/8 anonim válasza:
Igen, fel kell címkézni egy géppel, amibe beütöd, hogy mi az és hány darab. Kiírva valóban nincs sehol, ezért ha nem vásároltál mostanában Sparban, csak a pénztárnál tudod meg.
ápr. 12. 18:50
4/8 A kérdező kommentje:
Ez a címkéző gép biztosan ott van minden SPAR-ban egyébként? Nagyon kis üzletről van szó, és nem rémlik hogy láttam volna ilyet
Bár mivel nemrég óta járok oda, megnézem alaposan a jövő héten, valamint elnézést kérek a boltostól ha ott lesz majd
ápr. 12. 19:11
5/8 Sanyi2025 válasza:
Nem mindegyikben van, a munkahelyem közelében lévő Sparban pl. nincs ilyen, másik hasonló méretűben viszont igen, szóval nem ezen múlik.
Egyébként ez elég rossz rendszer, a Tescoban már pénztárnál is megoldható, Lidlben meg sose volt.
ápr. 12. 19:16
6/8 anonim válasza:
A Spárban az a rendszer, hogy a vásárlónak kell nyomtatni címkét a nem előre csomagolt pékáruhoz, gyümölcshöz és zöldséghez is. Én még nem voltam olyanban, ahol ne lett volna mérleg, de lehet tényleg vannak olyan kisebb üzletek, ahol nincs és a pénztáros üti be a kódot. Legközelebb nézz körbe jobban vagy akár rá is kérdezhetsz, hogy hol keresd. Ha tényleg nincs, akkor viszont nem a te dolgod és nem kell fotózgatnod semmit. De ha van, akkor se érezd rosszul magad, mert nem tudtad eddig és nem kellett volna ilyen bunkónak lennie az új pénztárosnak, normálisan is lehet mondani, hogy legközelebb nyomtass hozzá címkét (már ha lehet egyáltalán).
ápr. 12. 19:35
7/8 anonim válasza:
Ha van címkenyomtató ahova te ütöd be akódot akkor neked kell. Ha noncs akkor nem
ápr. 13. 06:48
8/8 anonim válasza:
Ha nincs becsomagolva, akkor te címkézed fel a legközelebbi mérlegnél. Ezért van kiírva a termék kódja is a polcnál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!