Holnaptól mennyibe fog kerülni a natúr joghurt a Lidliben? Mennyire fog csökkeni az ára?
Pilos natúr joghurt
Most 390ft
Holnaptól mennyi lesz? Mire készüljek?

Ugyanannyi mint ma.
Egyrészt holnaptól érvényes a rendelet, de 5 nap van az átállásra, a boltok meg nyilván nem hamarkodják el.
Másrészt az ilyen élelmiszeripari hulladékon eddig sem volt 10%-nál nagyobb árrés.

Mármint ennek a "márkának" ez a terméke.
500 g 349 Ft-ért (rákeresve én ezt találtam, nem 390-et), ne vicceljünk, mennyi tej lehet abban.

3/8
A natúr joghurt is ott van a felsorolásban, amelyeket érint a rendelet, akkor most mégsem?

Azt pont nem tudom, de mivel csak a nagy multikra vonatkozik, a sarki rabló kisboltokra nem.
Lesznek termékek, amik drágábbak lesznek, mint eddig, mivel pl. a tejre eddig használtak 4 % árrést, most hogy 10 lehet, nyilván felemelik 10-re azt is, így jelentős csökkenésre ne számíts.
Pl, ezt a tejet pénteken még 379 Ft-ért vettem :) - most már 10 % árrés van rajta, hurrá!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!