Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Holnaptól mennyibe fog kerülni...

Holnaptól mennyibe fog kerülni a natúr joghurt a Lidliben? Mennyire fog csökkeni az ára?

Figyelt kérdés

Pilos natúr joghurt

Most 390ft

Holnaptól mennyi lesz? Mire készüljek?

tegnap 21:23
 1/9 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem, mert nem akarok rosszul lenni a kasszánál.. mire készüljek?
tegnap 21:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Arra úgy tudom nem vonatkozik az árstop, így gondolom marad annyi amennyi volt.
tegnap 21:32
 3/9 Justinianus ***** válasza:
15%

Ugyanannyi mint ma.

Egyrészt holnaptól érvényes a rendelet, de 5 nap van az átállásra, a boltok meg nyilván nem hamarkodják el.

Másrészt az ilyen élelmiszeripari hulladékon eddig sem volt 10%-nál nagyobb árrés.

tegnap 22:18
 4/9 Wambach-Bukosza Karcsi ***** válasza:
82%
A joghurt hogy lenne élelmiszeripari hulladék😂 ?
tegnap 22:21
 5/9 Justinianus ***** válasza:
37%

Mármint ennek a "márkának" ez a terméke.

500 g 349 Ft-ért (rákeresve én ezt találtam, nem 390-et), ne vicceljünk, mennyi tej lehet abban.

tegnap 22:23
 6/9 anonim ***** válasza:
63%
Pénteken az Activia pille 4 darabos 365 forint volt, ez minőségibb.
tegnap 22:44
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem hivhatnak joghurtnak ha hulladek lenne. Ugy hivnak hogy kremes tejtermek vagy valami hasonlo. Es mivel sima natur es nem nagy ceg dobozolja, nincs agyonreklamozva, nem kell kifizetni a marketinget.
tegnap 23:37
 8/9 A kérdező kommentje:

3/8

A natúr joghurt is ott van a felsorolásban, amelyeket érint a rendelet, akkor most mégsem?

ma 08:51
 9/9 anonim ***** válasza:
66%

Azt pont nem tudom, de mivel csak a nagy multikra vonatkozik, a sarki rabló kisboltokra nem.

Lesznek termékek, amik drágábbak lesznek, mint eddig, mivel pl. a tejre eddig használtak 4 % árrést, most hogy 10 lehet, nyilván felemelik 10-re azt is, így jelentős csökkenésre ne számíts.

Pl, ezt a tejet pénteken még 379 Ft-ért vettem :) - most már 10 % árrés van rajta, hurrá!!

[link]

ma 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!