Hol lehet kapni eredeti görög joghurtot? Ami nemcsak görög jellegű, hanem ténylegesen görög joghurt.
Az Aldiban volt még pár hónapja a Lyttos márkájú (zömében fekete színű a doboza), de csak szezonálisan volt kapható sajnos. És azóta már kipróbáltam az összes Aldis "görög" joghurtot, de nem is hasonlítottak. Ötlet, hogy hol lehetne venni? Vagy már csinálnék is, de jobb lenne készen venni.
Igen, tudom, hogy nincs rá élelmiszerkönyvi minősítés, az íz és állag a lényeg.
Félreérthető voltam. Nem a származási országra utalnék a "görög" szóval, tudom, hogy talán Németországból jön, de az is lehet, hogy egy magyar tejipari termék, már nem emlékszem.
Én a receptúrára gondolok a "görög" szóval. Tehát a termék legyen igazi, ízében görög joghurt.
Amit görög joghurt néven árulnak, annak az a lényege, hogy kifejezetten magas a zsírtartalma, sűrű.
Lidliben is van ilyen vödrös kiszerelésben, azt már próbáltad?
Tudom, hogy nem létezik Görögországban. Amit ők fogyasztanak joghurtként, arra utal a "görög" jelző, amit írt is itt valaki, hogy sűrű, magas zsírtartalmú, kifejezetten savanyú. Na, én ezt az ízt keresem.
A Lidl sajátmárkásat ki fogom próbálni. Köszi a tippet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!