Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Át szeretném hívni az új...

Át szeretném hívni az új szomszédokat február első szombatján vacsorára. Milyen ételt ajánlotok?

Figyelt kérdés
Új szomszédok jöttek egy pár napja az utcánkba. Szimpatikus család, 2 lányuk és egy fiuk van. el szeretném hívni őket február 1-én vacsorázni. Puhatolózzam ki, milyen ételt szeretnének? Milyen ételt csináljak olyannak, akit nem ismerek és nem tudom, mit szeret? A válaszokat előre is szépen megköszönöm! (Egyébként még nem szóltam erről nekik, egyáltalán jó ötlet egy 3 gyerekes idegen családot elhívni?)

jan. 26. 15:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%
Inkább tavasszal egy kerti sütögetés.
jan. 26. 17:02
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
De miért vagy ennyire ragacs? Milyen ötlet? Most költöztek be, gondolom örülnek, hogy lyuk van a valagukon. Te meg mennél tapadni. Hát agyvérzést kapnék tőled egy perc alatt.
jan. 26. 17:02
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
10:))
jan. 26. 17:03
 14/18 A kérdező kommentje:
Csak kedves akarok lenni, és nem akarok annak a tipikus 'zsémbes szomszéd'-nak tűnni ):
jan. 26. 17:07
 15/18 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem semmi gond nincs a barátkozással ismekedéssel csak észre kell venni a másikaban a hajlandóságot a viszonzásra. Vannak jó kezdeményezések.
jan. 26. 17:08
 16/18 anonim ***** válasza:
88%
Most meg az "idegesítő-fuumármegintidejön" szomszéd leszel. Vigyél át egy tálca sütit. Beszélgessetek pár percet. Ne akarj bemenni a házba, csak a kapuban. A következő lépést várd tőlük. Ha szimpi vagy úgyis fogják viszonozni, lépést tenni feléd.
jan. 26. 17:10
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem engednélek be, frissen beköltözőknél még lehet, hogy káosz van. De nem is mennék át. Először az utcán ismerkednék velük, köszönés, mi újság ennyi. Tavasszal kerti sütögetés, esetleg.
jan. 26. 19:14
 18/18 anonim ***** válasza:

Hívd át őket és ne komplett vacsora csak finger food legyen.

Rántott csirkemell csíkok, pogácsa stb

jan. 27. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!