Át szeretném hívni az új szomszédokat február első szombatján vacsorára. Milyen ételt ajánlotok?
Figyelt kérdés
Új szomszédok jöttek egy pár napja az utcánkba. Szimpatikus család, 2 lányuk és egy fiuk van. el szeretném hívni őket február 1-én vacsorázni. Puhatolózzam ki, milyen ételt szeretnének? Milyen ételt csináljak olyannak, akit nem ismerek és nem tudom, mit szeret? A válaszokat előre is szépen megköszönöm! (Egyébként még nem szóltam erről nekik, egyáltalán jó ötlet egy 3 gyerekes idegen családot elhívni?)jan. 26. 15:08
11/18 anonim 

válasza:

Inkább tavasszal egy kerti sütögetés.
12/18 anonim 

válasza:

De miért vagy ennyire ragacs? Milyen ötlet? Most költöztek be, gondolom örülnek, hogy lyuk van a valagukon. Te meg mennél tapadni. Hát agyvérzést kapnék tőled egy perc alatt.
14/18 A kérdező kommentje:
Csak kedves akarok lenni, és nem akarok annak a tipikus 'zsémbes szomszéd'-nak tűnni ):
jan. 26. 17:07
15/18 anonim 

válasza:

Szerintem semmi gond nincs a barátkozással ismekedéssel csak észre kell venni a másikaban a hajlandóságot a viszonzásra. Vannak jó kezdeményezések.
16/18 anonim 

válasza:

Most meg az "idegesítő-fuumármegintidejön" szomszéd leszel. Vigyél át egy tálca sütit. Beszélgessetek pár percet. Ne akarj bemenni a házba, csak a kapuban. A következő lépést várd tőlük. Ha szimpi vagy úgyis fogják viszonozni, lépést tenni feléd.
17/18 anonim 

válasza:

Nem engednélek be, frissen beköltözőknél még lehet, hogy káosz van. De nem is mennék át. Először az utcán ismerkednék velük, köszönés, mi újság ennyi. Tavasszal kerti sütögetés, esetleg.
18/18 anonim 

válasza:

Hívd át őket és ne komplett vacsora csak finger food legyen.
Rántott csirkemell csíkok, pogácsa stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!