Esztergomiak! Mi az, amiert erdemes atjarni Parkanyba?
Van-e olyan, ami jelentosen olcsobb?
Elore is koszonom.
9-es!
Magyarországon nincs Billa.
Írtam korábban, hogy sokan egy kinti akciós árat, itthoni legdrágábbal hasonlítják össze. Magyar boltokban sem egyforma ugyanannak a terméknek az ára.
Esztergomig orszagberlet, onnan kis seta, hogy meglegyen a mozgas is.
Azon a hidon atmenni nagyon jo.
Párkányban nincs Kaufland.
Gyalog azért vannak távolságok, Lidl, Billa fél óra egy irányba, Coop 40 perc. Ha netán vonattal mész, ehhez adj még fél órát.
13~
Nem értetted már a kérdést sem, ennyi. :D :D
16-os!
Értem a kérdést, válaszoltam is rá. Egyébként szórólapokon meg lehet nézni, nem hit kérdése.
A 9-es (te?) viszont ezt írta:"Billából mutatott számlát - itthonival összehasonlítva"
Itthoni Billával nem tudja összehasonlítani, mert nincs.
Ha megírod 3-4 termék szlovákiai árát, akkor elküldöm a magyarországi árát, látni fogod, hogy kb egyforma.
Ki mondott olyat hogy Magyarországon lenne Billa? Meg hogy Kaufland van Párkányban?
Nemzetközi szinten hasonlítgatták fentebb az árakat üzlettől függetlenül, mivel nem csak Billa van külföldön.
18-as!
Nem is az a lényeg, hogy hol van Billa, meg Kaufland, de ha bármilyen terméket megnézel, legyen mondjuk trappista sajt, Magyarországon belül is van 2500 és 6500/kg-os áron. Ha konkrét márkát nézel, az sem egyforma áron van az összes magyarorsági boltban. Tehát itthon is tudok neked olyat mutatni, hogy én fél, meg harmad áron vásárolok.
Az Eurostat elemzése szerint az Euróban Magyarország a 10., Szlovákia a 18. élelmiszerárakban. (olcsótól a drágáig)
De nem is kell elemzéseket nézegetni, mégegyszer mondom, ot vannak a szórólapok, csak a kinti Lidl árakat nem egy sarki kisbolt áraival kell összehasonlítani, mert úgy tényleg fele annyi Szlovákiában. Meg lehet, hogy a mai napon mondjuk kint akciós a túró és 20%-kal olcsóbb, de jövő héten meg itthon lesz akciós és itt lesz 20%-kal olcsóbb.
És természetesen van olyan is, ami kint alapból olcsóbb. Hogy megéri-e kimenni, az távolság, vásárolható mennyiség kérdése.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!