Szlovákiában általánosságban a sör olcsóbb, de abból is van ott alacsonyabb szárazanyagtartalmú (gyengébb minőségű) változata a söröknek. 10°-os jelölésűek. A normál 12°-os nem biztos, hogy olcsóbb, vagy csak alig. Ettől függetlenül állítólag az is teljesen jó. Talán még a chipsek olcsóbbak, ezt nem figyeltem, soha nem veszek ilyesmit. A többi termék akkor olcsóbb, ha akciós. Legtöbbször kb annyiért itthon is meg lehet venni, amikor itt akciós, valami ott olcsóbb egy kicsit, valami itt. Most pl volt Pick téliszalámi 7000/kg áron kint, itthon a Tescoban volt a legolcsóbb, 7500/kg. Azt a hibát követik el sokan, hogy a kinti akciós árat hasonlítják itthoni legdrágábbhoz, így a fejükben kint "minden fele annyiba kerül" Online szórólapokat érdemes átnézni, én is megyek ki néha, ha valami tényleg olcsóbb és nagyobb mennyiséget lehet venni belőle.
tegnap 09:03
3/17 anonim válasza:
#2-es jót ír.
Csak úgy simán nem érdemes kimenni megvenni kb ugyan azt mint itthon mert annyira nem olcsóbbak, meg bele kell kalkulálni azt hogy a Ft-Euró milyen árban mocorog éppen, meg az se mindegy hogy KP-t váltasz fel mert a váltásnál iszonyat kezelési költséget leszednek. Ha kártyával fizetsz akkor a saját bankodnál kell megnézni hogy ott éppen mennyi a váltója, mert az sem mindegy, tehát nem azt kell nézni amit kicsapnak mindenhova hogy most ennyi az euró, hanem azt amit épp a bankod ír váltónak mert ez sem mindegy, van ahol drágább, van ahol picit olcsóbb, de lényegesen sokat nem számít ez. Persze a kinti árakat is online hirdetésekben meg kell nézni főleg az akciókat mert ki lehet fogni 1-2 jó dolgot. Alkoholos dolgok közül lehet egész jó áron venni nem csak a sörre gondolok. Üzletek terén Lidl, Billa esetleg Coop jednota amit dicsérnek.
tegnap 09:54
4/17 anonim válasza:
Mennyi az útiköltség ráfordítás, hogy ott “olcsóbban” vedd meg?
tegnap 11:04
5/17 A kérdező kommentje:
1 ora buszozasra vagyok, orszagberletet hasznositanam erre a celra is, es korulneznek is legalabb jobban.
tegnap 11:25
6/17 anonim válasza:
Nem sok különbséget láttam a szlovák boltokban. Hasonló a magyarhoz. Németországban azért sok termék látványosabban olcsóbb, viszont ott egyéb más költségek pl albérlet jóval magasabbak. De idén ott is emeltek mindent. Szóval már mindegy hol vásárolsz vagy laksz, nem jársz jobban.
tegnap 11:55
7/17 anonim válasza:
Ami akciós mert ami nem az hasonló áron van.
Csak a kaufland csinál 50 százalékos akciókat is sajtra,sörre.
tegnap 12:15
8/17 anonim válasza:
A német Aldiba vagy Edekába is lehet vásárolni akciós olcsó terméket. De szerintem a legolcsóbb üzlet ahol tébyleg vannak komolyabb akciók az a Globus. A Kaufland is elég drága.
tegnap 12:23
9/17 anonim válasza:
Nem értem azt, hogy a többiek nem látnak különbséget. Egy barátom a Billából mutatott számlát - itthonival összehasonlítva - és a felét spórolta meg! Bizonyos termékek helyett alternatív módon jobb termékeket olcsóbban vett! Gondoljunk már arra is, hogy ott nincs 27% Áfa és még a magyar árak miatt sem száll el.
tegnap 12:38
10/17 anonim válasza:
4~
Mondta, hogy országbérlete van és így mindegy. Csak idő-ráfordítás. Nekem is olcsó Esztergom és ráadásul szeretek oda menni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!