Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Nagybevasarlast hazhozszallita...

Nagybevasarlast hazhozszallitassal oldjatok meg?

Figyelt kérdés
Ti melyik aruhaztol es miert onnan rendeltek? Van ingyenes kiszallitas valamelyiknel?
dec. 23. 08:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, jobb szeretek én böngészni egy áruházban és amúgy se tartok "klasszikus" nagybevásárlást, csak azt veszem és csak annyit, ami és amennyi éppen kell. Ha van akció, ha nincs. Na jó, talán a fagyasztható cuccok kivételek.
dec. 23. 08:39
 2/14 Noren1989 ***** válasza:
100%
Nem. Helyben, àltalàban Lidl, Aldi.
dec. 23. 08:51
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam néha rendelni nagybevásárlást a Tesco-tól. Nem volt vele gondom eddig, már kb. 2-3 éve rendelgetek. Havi egyszer, nagy tételeket, nehezeket (liszt, ásványvíz, üdítők, olaj, cukor, mosógél, öblítő, és ami épp arra a hétvégére kell). Mindenfélét rendeltem már, szép árut hoztak, nem volt gond. Időben is érkeztek, gyorsak, pontosak.
dec. 23. 09:11
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagy értékben rendelsz, akkor majdnem mindenhol ingyenes a szállítás. Én a kifli.hu-ról szoktam néha drágább, nehezebb cuccokat rendelni. De általában szeretek magam választani személyesen a boltban.
dec. 23. 09:38
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha lenne a Lidlnél házhozszállítás, akkor tuti rendelnék. Máshová ritkán járok, még sehonnan sem kértem házhozszállítással.
dec. 23. 09:45
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem ...Gyalog.
dec. 23. 10:09
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a városban nem lehet házhoz rendelni, csak úgy, hogy odamész a boltba érte. De akkor inkább már magam vásárolok bent a boltban.
dec. 23. 10:09
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, személyesen.
dec. 23. 12:38
 9/14 Metionin ***** válasza:
Nem, heti 1x elmegyünk autóval a Lidlibe. Húst szoktam házhoz rendelni.
dec. 23. 15:07
 10/14 anonim ***** válasza:

Osszeghatar felett mindenhol van. Ha rendelek akkor sokat. Kb havi 1x

Kisebbeket meg gyalog oldom meg.

Tesco sokat kesik rendszeresen ezert atszktam az auchanra

dec. 23. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!