Ha lidl plusban beaktiválok egy kupont akkor többet is vehetek belőle akciósan egy vásárlás alatt?
Figyelt kérdés
ma 12:42
1/4 anonim válasza:
Általában max 99 db vásárlására érvényes, de azt egyszerre kell megvenni, mert a kupon csak egyszer váltható be.
Kivéve a számlavégi kedvezmény, azt csak 1x számítják, tehát ha van 10% kedvezményed max 15 ezer Ft vásárlás esetén (tehát 1500 Ft a végösszegből), akkor hiába vásárolsz 30 ezerért, a kedvezményed maximuma 1500 Ft és kész.
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm!
ma 14:25
3/4 anonim válasza:
Az első választ kiegészíteném azzal, hogy nem minden kupon csak egyszer használatos. Az érvényességi időn belül akár 99-szer fel lehet használni.
Hétvégén vásároltam kuponnal leveles tésztát, levonta a kedvezményt, viszont a kupon ugyanúgy elérhető maradt az érvényességi időn belül, csak újra kellett volna aktiválni a következő használat előtt.
4/4 anonim válasza:
Lehet hülyeséget írtam, mert a mostani kuponjaim már csak 1 alkalommal használhatóak. Második voltam, bocsánat, ha félre tájékoztattalak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!