A Kifli.hu-nál a pénzvisszafizetési lehetőséggel(kredit), ha visszaélnek lesz valami szankció?
Barátnőm újabban nincs jól, ezért sokat rendel tőlük mostanában.
Viszont felfedezte a pénzvisszafizetési lehetőségüket(levásárolható kredit fzltöltése) és már többször többet bejelölt mint ami valós termékreklamáció volt.
Mindennek a tetejébe az én bankkártyámmal fizet mindig és az én fióklmról is szokott rendelni. Ez elég kínos. Lehet valami retorzió vagy kitiltás?
Látják ezt amúgy a diszpécserek, vagy csak a program lát rá?
Ezt mi nem fogjuk tudni megválaszolni. Kérdés, hogy a cseh székhelyű cégnek milyen az üzletpolitikája. Az nagyvonalú megoldás, hogy ha valami nem tetszik és bejelölöd, azonnal jóváírják. Nem kell semmi bizonyítani, Sem mennyiség, sem minőségi kifogás esetén.
Aligha tömeges a jelenség, a jó hírnév érdekében szerintem benyelik. Lehet, nincs is leprogramozva a túlzott mértékű visszajelzés.
Bár előfordulhat, hogy valakinek tényleg sok panasza van, arról jó ha tudnak, hogy megoldást találjanak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!