Van itt olyan, aki mar fizetett a Tescoban kinyomtatott utalvannyal?
Figyelt kérdés
Tegnap szerettem volna vevaltani utalvanyaimat, de sajnos nem tudtam belepni internet hianyaban.
Igy tegnap inkabb kinyomtattam az utalvanyaimat egy sima A4-es papirra.
A vonalkodok latszodnak. A kerdesem, igy is elfogadjak?
nov. 9. 05:20
1/7 anonim válasza:
Miért nem készítettél képernyőképet? Annak az eléréséhez net sem kell és a papírt festéket sem pocsékolod. Amúgy elfogadja, mivel a vonalkód a lényeg.
2/7 anonim válasza:
Tescoban nem, de használtam már kinyomtatott vonalkódot, mindenhol elfogadták
3/7 anonim válasza:
Tényleg kár nyomtatgatni, csak időpazarlás, simán képernyőfotó a vonalkódról. Amúgy persze, a vonalkód a lényeg, önkiszolgáló fixen elfogadja, és szerintem a pénztárosnak is el kellene, csak nyilván van olyan pénztáros, aki mindenen is problémázhat, de amúgy a kinyomtatott vonalkódnak ugyanúgy kéne működnie. Meg ezek egyedi vonalkodók ha jól tudom, egyszer felhasználhatóak, ha többször megpróbálná valaki felhasználni, úgy se engedné a rendszer. Amúgy lehet nincs már manapság ilyen, de még 1-2 éve is volt olyan a Tesconál, hogy ha akartad, akkor postán küldik el a kuponjaidat, szóval a papíralapú kupon az egy létező dolog (volt) a Tesconál, és azt is mindig elfogadták, nyilván.
4/7 anonim válasza:
Elfogadják.
De nagyon figyelj oda, nekem a múltkor a mohus kupont levonta, majd törölte a rendszer, és majdnem buktam a pénzemet...
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon koszi a valaszokat.
Elso, azert mert eddig eszembe sem jutott, de jo hogy irtad 🙏🙏🙏
nov. 9. 14:14
6/7 anonim válasza:
Én még nem, de nagyon figyelni kell a pénztárnál, mint más boltokban is.
7/7 A kérdező kommentje:
Ma fizettem a kinyomtatott utalvanyaimmal es ELFOGADTAK gond nelkul 🙏👍
nov. 13. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!