Tetszik-e az, hogy a boltok rendszeresen átrendezik az árut?
Figyelt kérdés
okt. 24. 11:13
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
39 szavazat
2/12 anonim válasza:
Azért rendezik át hogy többet keresgélj es amíg bent vagy, többet vegyßl
3/12 anonim válasza:
Nem, mert nem találom meg, amit szeretnék, tovább tart a vásárlás. Sokszor az eladók sem tudják, hogy hol van éppen. Ennél csak az a rosszabb, amikor valaminek nem egy konkrét helye van, hanem lehet 3 helyen is kirakva. Aztán járd végig mind a hármat, ha nincs mindenhol feltöltve. Persze ha tudod, hogy több helyen is lehet.
7/12 anonim válasza:
Utálom, a tesco-ról nagyrészt emiatt szoktam le.
8/12 anonim válasza:
Persze, élmény mindig keresni mi hol van.
9/12 anonim válasza:
Nem, az agyamra megy. Tisztában vagyok vele, hogy miért csinálják ezt a boltok, de rajtam nem fognak az ilyen ócska trükkök.
10/12 anonim válasza:
Igazából nem is a rendszeres átrendezés bosszant, de pl. a Bp. III. Szentendrei úti Aldiban 3 különböző helyen van sör, 2 különbözőn bor. Ez sokkal bosszantóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!