Rendszeresen találok az egyik kisboltban lejárt szavatosságú ételeket. Mi a teendő részemről?
Figyelt kérdés
Pl egy hete lejárt tej, tejföl.jún. 28. 11:49
1/9 anonim válasza:
Például az, hogy nem veszed meg. Felhívhatod rá a boltos figyelmét, de ha ez rendszeres nem fogja érdekelni. Vagy felnyomhatod a megfelelő hatóságoknál, ha könnyebb lesz tőle a lelked.
2/9 anonim válasza:
Kiművelheted, hogy alkalmazza azt a módszer amit mások is.
A lejárati idő közeledtével adja ezeket olcsóbban és ha már lejártak akkor ne tegye ki a polcra.
4/9 Noren1989 válasza:
Nébih és onnantól nem jàrsz abba a kisbótba, mer nem lesz.
5/9 anonim válasza:
Szerintem is az a legfontosabb, hogy ne vedd meg. Ezen túlmenően legegyszerűbb megoldás szólni a tulajnak vagy az eladónak. Ha süket fülekre találsz (ez nem valószínű, inkább az lehet, hogy figyelmetlenek), hívd a Nébih Zöldszámot: 0680 263 244
6/9 anonim válasza:
Általában ki is van függesztve panaszoddal hová fordulhatsz.Nébih, állategészségügy.
7/9 anonim válasza:
4es🤣
Egyébként én a kasszához érve szolnék hogy lejárt x terméket láttál a hűtőben, vagy viszed a kezedbem és szólsz az üzletvezetőnek.
8/9 anonim válasza:
Feltétlen szólj a főnöknek, eladóknak és ha direkt van akkor a fogyasztóvédelmi hatóságnak - de nem direkt lesz ez, tilos nekik árulni, szerintem nem vették észre
9/9 anonim válasza:
Van ahol már csak akkor értékelik le ha konkrétan lejárt. De jó az, nyilván nem húsról és tejről van szó, hanem egy szelet csokiról, amit simán meg lehet enni lejártan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!