A Lidlbe a kis rozsos vekni máshol sincs már, megszűnt?
Figyelt kérdés
Az egy kilós kenyér fele se fogy el egy hét alatt itthon és folyton megpenészedik egy hét után. A vekni kilóban és árban is kb fele volt, de már legalább egy hónapja nincs, talán megszűnt, talán csak én megyek mindig rossz időpontban amikor már elfogy? Máshol van? Az előrecsomagoltat nem szeretem csak a frisset.okt. 11. 17:51
1/6 anonim válasza:
Nem akarom dicsérni a lidl pékárút de nem is tudom, máshol lehet jobbat kapnál, mondjuk egy normális pékségben.
2/6 A kérdező kommentje:
Nálunk csak a Lidl van elérhető távolságban.
okt. 11. 18:15
4/6 anonim válasza:
Nem tudom mire gondolsz, de a (Bp. III.) Szentendrei úti Lidlben mindig van szeletelt rozsmagvas kenyér.
6/6 anonim válasza:
#4 vagyok, ezt nem láttam, de nem is kerestem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!