Más is úgy látja, hogy nagyon hanyatlik a Tesco és egyre kevesebb a vásárló? hova vezet ez?
Figyelt kérdés
itt nállunk a hipermarketbe akármikor megyek majdnem üres, alig van vevő. de dolgozó is alig van már és kassza reggel, délelőtt nincs is és csak kérésre nyitnak akkor is max egyetokt. 2. 21:44
1/12 anonim válasza:
Az emberek nem hiányoznak, még a dolgozók sem. De az, hogy a kínálat egyre rémesebb nekem nagy baj. Minőség lassan 0. Már, ha van egyáltalán az adott termékből.
2/12 anonim válasza:
Mondjuk az itteni Tescoban vevő van bőven, mondjuk nyilván attól is függ mikor nézed, hétköznap délután 11-13 körül alig ha van valaki, de utána rengetegen. De az tény, hogy a Tesco.. huh, itt a közeli Tescoban mindig van egy időszak, amikor a két sornyi hűtő nagyrésze ki van ürítve, ki van írva a hűtőajtókra, hogy nem működnek, és a padló tele van vízzel. Szóval gondolom én, hogy nincs pénz a fenntartásra sem.
3/12 anonim válasza:
A Tacskó itthon mindig is legalja volt. Angliában teljesen más. Ott nem egy lenézett valami. Ég és föld. De itt Korruptisztánban ez "teljesen jó".
4/12 anonim válasza:
Ugyanezt tapasztaltam én is, mint a kérdező. Kb. 3-5 éve elindult egy lecsúszási folyamat. Először kisebb lett az eladótér, azután csökkent a kínálat stb. És ezt látom a 30 ezer lakosú kisvárosunkban, vagy Szegeden a Tesco extrában, de még Pesten a Váci útiban is.
6/12 anonim válasza:
Auchan ugyanez... Egyszerűen nem vásárolunk, mert minden drága. De ezek ahelyett, hogy olcsóbban adnák, inkább leépítik a kínálatot, de ez nem segít, csak még kevesebb vásárlójuk lesz. Már a csirkemell is ott rohad rájuk, 40%-os címkével talán elviszik.
7/12 anonim válasza:
Vidéki nagyvárosban (Pécs), és Budapesten, valamint vonzáskörzetében is van Tesco-s tapasztalatom. Egészen elképesztő mélyrepülést lehet érzékelni, kb. 2015-2016-óta. Mind kínálat csökkenésben, mind higiéniában, mind munkaerőhiányban. Aldi, Lidl árak többszörésén mért portékák, de gyér választék, és semmi előny, hogy megérje oda bemenni. Meggyőződésem, hogy végnapjaikat élik ezek az üzletek Magyarországon, egyszerűen hibás az üzletpolitika, leáldozott ezeknek a hatalmas hypermarketeknek.Aki nem tudja felvenni a versenyt a Lidl-el, olcsóságban, választékban, kiszolgálás gyorsaságban annak reszeltek. Az Intersparokkal is ez a helyzet...
10/12 anonim válasza:
A 3#-nak tetszik a vásárlás, csak megerősítés, hogy
sok jó vásárlást neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!