Nagyjából 2 hónapja vettem egy 50-es Lipton Yellow Label teát az EcoFamily-ben. Előtte már ittam ilyet, szóval tudtam milyen az íze. Megcsináltam a szokásos módon, viszont valamiért nagyon furcsa, rossz, kesernyés íze volt. Már az illata sem volt az igazi a filternek. Eleinte azt hittem én csinálok rosszul valamit, és a végére annyiszor próbálkoztam hogy feladtam. Gondoltam biztosan változtattak a teán. Múlthéten megint vettem az EcoFamily-ben, és megint ugyanez történt. Kíváncsiságból ma vettem a Spar-ban, mert hátha, és annak normális, finom íze van. De nem csak a teával voltam így, vettem egy doboz barna kockacukrot is ott, és azt is amikor ma beleraktam a kávéba nagyon fura, rossz ízt adott neki. Más boltokból vett barnacukorral soha nem volt ilyen problémám eddig. Más is járt már így ezzel a bolttal?
Összenézném alaposan a két dobozt betűről-betűre, hátha van különbség ami megmagyarázná.
szept. 9. 13:46
2/8 anonim válasza:
Lehet valami olyan mellett volt tárolva, aminek átvette az illatát
szept. 9. 14:01
3/8 anonim válasza:
Ellenőrizted a lejárati időt?
szept. 9. 14:38
4/8 A kérdező kommentje:
1-es, nem hinném hogy lenne bármi különbség is, de igazad van, azért az nem fog ártani ha átbogarászom. 2-es, ez viszont lehetséges, erre nem is gondoltam. Pl itt szoktunk kávét is venni, és annak nincs semmi furcsa mellékíze/szaga. 3-as, 2026-ig jó a tea.
szept. 9. 15:00
5/8 anonim válasza:
Én a Kinder csokin vettem észre, hogy sokkal másabb íze van az Ecofamilyben árultnak, mint amit máshol veszek. A kávéjuk (Omnia szemes) is másabb, más a csomagolás anyaga, meg a kávé illata is. Ezért nem veszek onnan már inkább semmit egy jó másfél éve.
szept. 9. 15:53
6/8 A kérdező kommentje:
5-ös, komolyan? Erre azért nem számítottam. Én két lehetőséget tudok elképzelni jelenleg erre a “jelenségre”: az egyik, hogy valamiféle más csomagoló anyagból készült termékeket árusítanak, hiszen ha jól tudom ez a bolt EcoFriend meg környezetbarát meg ilyenek, vagy amit fentebb írtak, hogy szállítás közben olyan termékek mellé teszik/keverik, amiknek átveszik a szagát, és ez kihatással van az ízükre is. Élelmiszert én se nagyon szoktam venni itt, csak tisztasági holmit havonta 1x.
szept. 9. 18:54
7/8 anonim válasza:
Én nem ennél a boltnál, hanem egy kínai, mindent IS áruló boltnál egy Boci Rigó Jancsi csokival tapasztaltam hasonlót. Nem volt lejárva, nem olyan íze, meg kinézete volt, de teljesen más ízű volt mint a bárhol máshol kapható.
Nem lehet, hogy itt is arról van szó mint általában a tisztítószerekről mondanak, hogy különböző piacra készültek különböző minőségűek?
szept. 10. 10:04
8/8 anonim válasza:
5-ös vagyok.
Én nem hiszem, hogy kávéból készítene akár az Omnia, akár más gyártó Ecofriendly csomagolást, hisz ha lenne külön ilyen csomagolású, az a kávégyártóknak is jó marketing lenne, és fel lenne tüntetve. Azt sem hiszem, hogy valami mástól vennének fel más illatot/ízt az áruk, hisz pl a kávé elég masszív csomagolásban van, azon mi jut át? Ráadásul amit én írtam, hogy más volt a kávé illata:ugyanúgy kávé illata volt, csak nem a megszokott illat. Tehát nem valami más volt. Ugyanúgy nem hiszem, hogy a műanyag csomagolású csokik átvennék más termék szagát és az lenne hatással az ízre. Amit 7-es írt, szerintem ez a legvalószínűbb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!