Örültök, hogy már kint vannak a karácsonyi desszertek a boltokban?🥰🎄
Figyelt kérdés
Aldiban voltunk és már kint vannak a karácsonyi sütik, fűszerek, olyan jó hangulatom lett tőlük🎄🎄🎄 A barátom szerint meg hülye vagyok👺 mert még tombol a nyár és szerinte baromság ilyen korán kirakni.szept. 1. 11:22
1/17 anonim válasza:
Nálunk nincs kint. És baromira nem is érdekel. Karácsony nálam dec. 25-26.
67 évem alatt soha nem foglalkoztunk vele korábban, mint december közepe. Mindennek megvan a maga ideje. A boltok 2-3 hónappal korábban kezdik kiraknia a szezonális dolgokat. De ez legyen az ő bajuk. Majd dec. 23-án bevásárolok.
3/17 anonim válasza:
Fúj, nem. Augusztusban ilyet kirakni, amikor még 35 fok van, nem normális dolog.
4/17 anonim válasza:
Nagyon egyetértek az első válaszolóval, hogy mindennek megvan a maga ideje. A kereskedelem ezzel az agyrémmel már teljesen hazavágta számomra a karácsonyi készülődést. Mert az OK, hogy nálunk advent első vasárnapja előtt pár nappal kezdődik a karácsonyi készülődés (adventi koszorú alapanyagai miatt), de addigra egy csomó mindent "lerabolnak" mások. Így ha szeretnék valamit, akkor akkor kell körülnéznem, amikor kirakják, akkor is, ha kifejezetten semmi hangulatom hozzá. Így vettem tavaly októberben egy olyan karácsonyi szobadíszt, amire évek óta vágytam, de amiből összesen 2 darab volt, az egyik ráadásul törött, tehát akkor kellett azonnal megvennem, amikor megláttam. Aztán amint hazahoztam, bevágtam a gardróbba, és rá sem néztem decemberig.
5/17 anonim válasza:
Aldi szokott a leghamarabb beleállni utána az OBI.
Általában csak az édességek vannak kint vettem is mézes puszedlit.
7/17 anonim válasza:
5. A mézes puszedli állandó kínálatuk.
8/17 anonim válasza:
Akik vesznek ilyesmiket, azok gondolom, kb. 15x fogják megvenni a "karácsonyi sütiket" karácsonyig... Az áruháznak persze, hogy megéri. Én meg majd megsütöm az igazi, tényleg csak karácsonyra szánt családi hagyományokra alapuló sütijeinket karácsony előtt 1-2 nappal.
9/17 anonim válasza:
"A barátom szerint meg hülye vagyok"
Igaza van.
10/17 anonim válasza:
hazudsz, nincsenek kirakva sehol karácsonyi dolgok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!