Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Megéri megvenni a Lidlben...

Megéri megvenni a Lidlben található mirellit fish and chips 1 kg os zacskót, úgy értem FINOM E?

Figyelt kérdés
aug. 28. 16:18
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
76%
Miért ilyen agresszív a kérdező? Elfogyott a Lidlben a fish and chips?
aug. 28. 17:35
 22/34 anonim ***** válasza:
76%
Én irigylem őt, hogy a segélyből meg tudja venni magának! Mások ezért 5percet is dolgoznak keményen!
aug. 28. 17:36
 23/34 A kérdező kommentje:
Ja, aki baromnak nevez a kérdésem miatt az nem agresszív? Csak velem kell kötekedni nem
aug. 28. 17:37
 24/34 anonim ***** válasza:
86%

Én neveztelek annak.

Értelmezni sem tudod, amit írtam. Leírtam azt is, hogy agresszív vagyok, valamint az okot is pontosan megneveztem.

aug. 28. 17:39
 25/34 anonim ***** válasza:
41%
Van még a Lidlben fish and chips? Nekem ez 1kilós kéne, mert visszaváltottam a flakonokat! Mulatunk!
aug. 28. 17:39
 26/34 anonim ***** válasza:
64%
Ne bántsátok a kérdezőt, komoly kapcsolatai vannak NER szinten! Hétköznapi ember nem zabál kilós fish and chipset!
aug. 28. 17:41
 27/34 anonim ***** válasza:
41%
#30 Ő sem evett még, csak csorgatja itt a nyálát, hátha elmeséli neki valaki, hogy milyen finom a zsíroskenyérhez mérten!
aug. 28. 17:42
 28/34 anonim ***** válasza:
33%
Nem eszek ilyen feldolgozott cuccokat.
aug. 28. 17:44
 29/34 anonim ***** válasza:
83%
A fish and chips az nem krumplis hal? Vagy az a hagymás bab? Fancy kaja mindkettő. 1 fogásos, de pazar!
aug. 28. 17:46
 30/34 anonim ***** válasza:
83%
#33 Így van! Angol koronázási étel! Erzsébet is ezt ette egész életében, azért élt olyan sokáig! Tele van omega3 zsírsavval, meg égett olajjal!
aug. 28. 17:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!