Megéri megvenni a Lidlben található mirellit fish and chips 1 kg os zacskót, úgy értem FINOM E?
Figyelt kérdés
aug. 28. 16:18
1/34 anonim válasza:
Honnan tudjuk, hogy számodra mi finom? Relatív, hogy kinek mi finom.
2/34 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem, hogy szerintetek számomra mi finom, hanem ha ti szeretitek e?
Hihetetlen ez a sok kötekedő, provokatív válasz, még egy ilyen kérdés is kihozza a géndefekted, igaz, az oktalan agressziódat
aug. 28. 16:53
4/34 anonim válasza:
Én nem szeretem.
Tuti előrébb leszel a válaszokkal.
7/34 A kérdező kommentje:
Igen, arra voltam kiváncsi hányan szeretik! Mit kell mindenen fennakadni, szőrszálhasogatni! Normalis, ha 5 ön azt írják ők szeretik, akkor rossz nem lehet!
Ha számodra ez megválaszolhatatlan akkor lapozz tovább es boldogíts mast ne engem!
aug. 28. 17:11
8/34 anonim válasza:
Hülye kérdésre ne várj normális választ, kérdező
9/34 anonim válasza:
De ha másik 5-en azt írják, hogy nem szeretik, akkor viszont csak szar lehet.
10/34 A kérdező kommentje:
Ja megvan, irritálom az éhenkórászokat, mert túl drága és idegesek, hogy nekem lenne pénzem rá! Ezért látsz pirosat magad előtt, vettem a lapot!
aug. 28. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!