Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Lehet még valahol Gyömbér...

Lehet még valahol Gyömbér "shot"-ot kapni?

Figyelt kérdés

A lidl forgalmazott konzerv gyömbér (alma) levet, kurkumás és sima ízben is.

Jó ideje nem látom.

Van esetleg hasonló áron, hasonló gyömbértartalommal ilyen üdítő valahol?

aug. 23. 16:36
 1/9 anonim válasza:
Tesco, DM.
aug. 23. 17:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Sparban is láttam nemrég
aug. 23. 18:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Bijó
aug. 23. 19:50
 4/9 anonim ***** válasza:

A Lidlben van. Ma láttam.

És valószínűleg hosszabb távon terveznek vele, mert az 50 forintos logót is rászerkesztették a csomagolásra.

aug. 24. 11:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Pont most ittam egyet :) Lidlből.
szept. 12. 13:51
 6/9 anonim ***** válasza:

Van még a L-ben is.

(Nálatok lehet hogy csak épp elfogyott)

okt. 7. 21:32
 7/9 anonim ***** válasza:
De ez csak annak valo aki szereti az izet vagy ugyanugy ervenyesulnek a gyomber jo hatasai mintha magat a gyombert ennem?
nov. 12. 18:38
 8/9 anonim ***** válasza:
7# Inkább csak az íze, minimális pozitív hatása lehet, de szerintem az a kis shot nem sok mindent tartalmaz. Inkább vegyél pici üvegeket otthonra és csinálj saját shotokat, nem kell mindennek frissnek lennie, szerintem bőven jó az is, ha bolti narancsléhez reszelsz friss gyömbért. (Vagy rendesen turmixolod esetleg még valami kis gyümivel vagy zöldséggel pluszba, ha nem akarod rostosra.)
nov. 12. 20:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez nem gyömbér ízű üdítőital. Az egyik fajtában (kurkumás) konkrétan 30%-nyi gyömbér van. A másik fajtában "csak" 25% a gyömbér. Csíp mint az állat, és a gyomrot is melegíti. Tehát egy ilyen kurkumás shotban kb 45 grammnyi gyömbér van.
nov. 12. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!