Mikor lesz vége ennek a Re-pont őrületnek?
Sejtettem, hogy felháborodnak egyesek. Talán mert magukra ismertek? 😂
Vajon a Repontos automata előtt miért nem volt mindenki ennyire környezettudatos? 🙄 Lehet magyarázkodni, csak felesleges.
Tegnap Aldiban vásároltam előtte be akartam dobálni párat, ami itthon gyűlt össze nem működött a gép.
Ma reggel 8:30 - kor munkahelyem melletti Spar gépébe terveztem bedobálni ne álljon a kocsiban, az sem működött.
Szerintem nekem ehhez se kedvem, se türelmem nem lesz. :) a
Azt értsétek meg, hogy itt annyi a lényeg, hogy Hernádinak jusson yachtra, nem az, hogy te visszavidd. Így is többen vitték vissza, mint kellett volna, ezért le kellett rohasztani a rendszert, hogy kánikulában csesszél el még 3 órát az életedből (ha van annyi feleslegesen), hogy elvidd a 4. helyre, mert már 3 olyan helyen voltál, ahol nem üzemelt az automata és a dolgozó széttárta a kezét, az app meg persze azt nem jelzi.
És ez Budapest. Képzelem mi lehet vidéken.
Aztán ha nem vagy elég rutinos nem fogod 6x bescannelni a QR kódot meg 5x újra bedobni a palackot ide-oda forgatva mert bevisít a gép, ha meg sikerült, akkor értetlenül állsz, hogy miért nem jött meg az utalás és még az app sem jelzi, hogy "heló, úton van, várj türelemmel".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!