Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Ki hogy all az online bevasarl...

Ki hogy all az online bevasarlassal?

Figyelt kérdés
En imadom, mert olcso es jo. De a bolti atvetel is jobb, mint egesz napot elcs**ni a boltban.
2024. júl. 20. 16:24
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Nem cs*szek el sehány napot vagy akár órát a boltban. Bemegyek-kijövök, sokszor csak 5-10 perc, nagybevásárlásnál mondjuk fél óra. Soha nem megyek el csak bevásárolni, általában munkába menet vagy onnan jövet intézem, és útba esik. Szeretem megnézni magamnak, mit veszek. Pl. a lejárati idő nagyban befolyásolja, miből mennyit veszek.
2024. júl. 20. 16:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Van elönye is meg hátránya is. A legnagyobb hátrány szerintem, hogy nem tudod saját kiválasztani, amit veszel - föleg zöldség, gyümölcs vagy hús esetében van eltérés, a csomagolt dolgoknál nincs.

Elönye, hogy nem kell idöt tölteni az üzletben, nem kell odamenni meg hazacipelni, illetve sok mindenki van, aki egészségügyi vagy egyéb okból nem képes elmenni bevásárolni, nekik mindenképpen elöny.

A másik meg, hogy sok esetben olcsóbb a kiszállítási díjjal együtt is, mint oda-vissza utazni.

2024. júl. 20. 18:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindkettőt művelem. Ha elmegyek bevàsárolni, két órát biztosan ott vagyok. És nem bánom.

De szoktam rendelni is dolgokat. Pl. a nem zsemléröl elnevezett helyről. Nem olcsó, de nagyon gyors és megbízható. Nincs helyettesítőtermék. A reklamációkezelés elsőrangú.

2024. júl. 20. 19:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Ebben a városban nincs házhozszállítás egyik áruházból sem. Az áruházi átvétel helyett pedig inkább bemegyek és körülnézek.
2024. júl. 20. 20:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Autó híján az üdítőket, mosószert, egyéb nehéz dolgokat szoktam házhoz rendelni, a könnyű dolgokért pedig elmegyek. Fél órára van gyalog hiper, 10 percre diszkont, még egészséges is. Bár most a kánikulában inkább nem mozdultam ki, a fagyasztóban lévő dolgokon vegetáltam, ma már kimozdultam és vettem ezt-azt.
2024. júl. 21. 00:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem szoktam egyeltalán,napi bevásárlást csinálok reggelente.
2024. júl. 21. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!