Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Auchan online bevásárlás-...

Auchan online bevásárlás- áruházi átvételnél szoktatok borravalót adni a dolgozónak, aki kihozza a kocsiig a bevásárlást?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy illik-e, vagy mint pénztárosként kell rátekinteni, hisz nem házhozszállítás és én megyek érte, de mégis kitolja a termékeket a kocsiig

máj. 25. 09:57
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
Igen, de kevesebbet mint annak aki házhoz hozza és akár a lépcsőn is felviszi.
máj. 25. 10:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Vendéglátóhelyeket leszámítva sose adok borravalót annak, aki csak a munkáját végzi, amiért fizetést kap. Ha hozzátesz valami pluszt akkor igen.
máj. 25. 11:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen szoktam 2-300 forintot és behozza a konyháig
máj. 25. 12:59
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Tescoból szoktam rendelni néha. Vannak, akik segítenek bepakolni, pl legalább adogatják a cuccokat vagy valami. Nekik szívesen adok. De olyanban is volt már részem aki kirámolt mindent az ajtó elé, becsöngetett és szevasz. Na neki eszembe nem jutott volna adni.

Mindig is úgy voltam vele hogy a borravaló az egyfajta köszönetnyilvánítás annak, aki nem csak letudja a munkáját és kész, hanem hozzátesz valami extrát. Ez lehet egy baratságos mosolytól kezdve a cipekedésben segítségig bármi. De úgy gondolom, senkinek sem jár csak úgy, alanyi jogon, csak mert végzi a dolgát.

máj. 25. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!