Nem vonták le a Lidl-ben a pet palack betètdíjat?
Figyelt kérdés
Kaptam az üvegvisszavàltó autómatàból egy 400 forintos "kupont', utàna mentem a Lidl-be vásárolni, a kasszát azt mondta, hogy csak az àruk lehúzásànak a végén adjam oda, de itthon vettem észre, hogy azt nem vonta le a gép, csak mint "göngyöleg" szerepelt a blokkot. Volt lidl plus kedvezményes, meg egy másik terméknél is, azokat levonta, de ezt nem.. Szerintetek?
Előre is köszi!
júl. 17. 21:11
2/7 anonim válasza:
Szerintem megáll a világ, ha még egy gombóc fagyinál is kisebb összeget nem kaptál vissza.
3/7 anonim válasza:
Pennyben vett energiaital dobozát a Spar repont kidobta! Akkor hogy is van?
4/7 anonim válasza:
Hát, ha göngyöleget láttál a blokkon, akkor bizony levonta. De a lidl alkalmazásból nem tudod feltölteni a nyugtát ide, hogy egyértelmű legyen?
5/7 anonim válasza:
Próbáld legközelebb is a kupont,ha nincs rajta lehet nem olvasta be a gép.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Azt megpróbálom, 4-es válaszoló, köszi szépen!
júl. 19. 02:19
7/7 anonim válasza:
Az nem mint kedvezmény jelenik meg, mert nem az, tehát a blokk végösszege nem változik tőle. Alatta találod mint fizetési mód, hogy üvegblokk/göngyöleg/mohu bón/ki tudja még hányfajta elnevezése van, majd utána azt a fizetési módot amivel a maradékot rendezted.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!