Ma vettem fél kiló marha lapockát!Erre biztosan a góré felkapja a fejét, ilyen jól megy? Akkor emeljük az árakat! Olyan vizes volt, és csodálkozom, hogy külön gépek injektálják bele a vizet!Ebből sosen lesz hirtelensült!Ki profitál ebből?
Figyelt kérdés
júl. 13. 10:15
2/12 anonim válasza:
Az profitál, akinek az üzletén átpörög az a lapocka.
A tenyésztő, a vágóhíd, a szállító, a nagy- és kiskereskedő. + az állam adók formájában.
Nagyon vizes meg szerintem két dologtól lehet.
1. Olyan takarmányt kapott az állat amitől nagyon gyorsan nőtt a testtömege, aminek egy jó része víz.
2. Fagyasztott hús volt, amit kiolvasztottak.
A víz injektálást inkább csak konteónak gondolom.
3/12 A kérdező kommentje:
Láttam az injektálást!
júl. 13. 10:49
5/12 A kérdező kommentje:
Nos magyar hús nem lehet, mert már nincsenek gazdák, akkor honnan jön, kinél lehet panaszt tennni?
júl. 13. 10:59
6/12 anonim válasza:
Miert akarsz panaszt tenni? "Láttam az injektálást!" Ha így van, akkor ezzel a tudattal vetett meg. Miért akasz panaszt tenni?
7/12 anonim válasza:
Felénk többen tartanak marhát. Van egy nagy telep (most is bővítik...)
Illetve kisebb őstermelők is vannak a környéken akik bikákat tartanak.
Szóval lehet venni magyar marhahúst.
8/12 anonim válasza:
A hülyéknek el lehet adni, hogy vizet nyomnak bele.
10/12 anonim válasza:
Nem valószínű hogy vízzel volt pumpálva.De egyébként magyar marhát nem szoktam venni mert szinte csak akkor vágjak ha végelmúlasban végzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!