Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » A visszavihető pet palackokat...

A visszavihető pet palackokat bármelyik üzletben visszaveszik vagy csak ahol vettem?

Figyelt kérdés
júl. 4. 20:00
1 2
 1/15 anonim válasza:
82%
Bármelyikben.
júl. 4. 20:05
 2/15 anonim ***** válasza:
86%
Nem az üzlet vásárolja vissza...
júl. 4. 20:07
 3/15 A kérdező kommentje:
Az új automatákra gondolok. Két különböző hipermarketben szoktam bevásárolni. Ma már csak a betét díjas pet palackos üdítők, ásványvizek voltak, így azokból vettem. Az üzletláncok saját márkás ásványvizes palackját is bármelyikbe vihetem visszaváltani? Például Spar márkájú betétdíjas palackot a Lidl visszaváltó automata visszaveszi?
júl. 4. 20:19
 4/15 anonim ***** válasza:
79%
Olyan sincs, hogy "spar visszaváltó" vagy "lidl visszaváltó" automata...
júl. 4. 20:22
 5/15 anonim ***** válasza:
91%
Bármelyikbe viheted
júl. 4. 21:00
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
A re pontoknál lehet, azokat az üvegeket, palackokat, dobozokat, amelyeken rajta van az 50 ft-os visszaváltási jelzés, és jól olvasható a vonalkód. Az automata azt se tudja melyik boltnál van kihelyezve, vagyis lényegtelen ebből a szempontból. Az automata kód alapján csak azt tudja, hogy érvényes a kód, és visszaváltható, lényegtelen hogy hol veszed.
júl. 4. 21:10
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
#3 Igen, bármelyik Re-pont automatához viheted.
júl. 4. 21:13
 8/15 anonim ***** válasza:
53%
#6 de tudja. A blokkon amit kiad rajta van a bolt logója és címe, csak abban a boltban váltható be ami a blokkon szerepel. De egyébként mindegy, én ma váltottam vissza Aldi sajátmárkás üdítő palackot Sparban. Az összes gép a Mohu tulajdona, nekik viszed vissza, nem a boltnak. A bolt csak visszafizeti a betétdíjat (készpénzre váltják a blokkot vagy levásárolhatod), majd a Mohu visszafizeti a boltnak a kifizetett betétdíjakat és visszavett palackonként 7 Ft jutalékot.
júl. 4. 21:39
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Meg egyébként a kisboltokban nincs is automata, oda nem tudnád visszavinni, de ők is árulják a betétdíjas üdítőket és fel is számolják a díjat akkor is, ha au egész településen és a szomszédaiban sincs visszaváltó automata.
júl. 4. 21:44
 10/15 anonim ***** válasza:
54%
Nálunk csak levásárlási opció van. Nem adnak készpénzt.
júl. 4. 21:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!