1/6 anonim válasza:
Felmész a munch honlapra vagy letöltöd a munch appot. Keresel egy spart amiben van elérhető munch. Lefoglalás gombbal beteszed a kosárba. Kifizeted a kosár tartalmát. Megnézed az idointervallumot amikor érte lehet menni. Értemész. Megkérdezed bármelyik eladót vagy pénztárost hogy hol tudod átvenni. Előhozzák. Megmutatod az appon hogy ott van a rendeléseidnél lefoglalva és kifizetve. Odaadják.
2/6 anonim válasza:
...és az appban az átvételt meg kell jelőlni.
3/6 anonim válasza:
Ha valahol van vevőszolgálatos pult, a nagyobb Sparokban akkor érdemes ott érdeklődni először. A kisebbekben az eladók tudni fogják.
4/6 anonim válasza:
aztán otthon szürnyülködsz hogy nem is érte meg :D nálunk ezt csinálták, először becsábítgatják az embereket, aztán már közel sincsnek benne olyan jó cuccok -több ember állítja. remélem másfelé még tisztességesebb a munch
5/6 anonim válasza:
4.
Én még soha nem csalódtam a minőséget és mennyiséget illetően. Azt meg nem tudom elképzelni, nem is logikus, hogy amikocs csatlakoznak a rendszerhez, akkor kezdetben a teljesen ó termékeket teszik be, majd amikor már rákaptak az emberek, jöhet az ehetetlen.
A vásárlók tudják értékelni ötös skálán és szövegesen is a helyet és termékeket. Ha azt olvasom, hogy bunkók az eladók, és kőszikla kemány a pogácsa, csoffadt a saláta és büdős a hús, akkor nem megyek oda. Ebben mi az üzlet?
6/6 anonim válasza:
Nekem volt rengeteg jó és pár rossz. Rossz alatt értsd a penészea paelizsant. De ezt az ugyfelszolgalat jelzes utan rogron karpotolta.
Volt egy spar amiben kifejezetten bena csomagok voltak. Tobbszori jelzes utan szoltak nekik es azota rendszeresn muncholok ott
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!