Azokban az élelmiszer multikban, pl Lidl, ahol bluetooth fülhallgatóval kommunikálnak az eladók, mindenki hallja a másikat, vagy van kapcsoló, amivel adás, vételre lehet kapcsolni?
A kérdés és az alcím nem kapcsolódik.
De valószínűleg kapcsolni lehet 1mast.
Köszönöm szépen a válaszokat!
2-es, köszönöm, ez azért gáz, mert így kb. nincs magánélet, egyfolytában figyelnek, akkor is, ha mhely.
Rácsatlakozás tervbe sem volt, a kérdés arra vonatkozott, ha udvarlok neki, beszélgetek vele, azok is tudni fogják, akikre egyáltalán nem tartozik.
CBA-ban pl nincs füles.
"Rácsatlakozás tervbe sem volt, a kérdés arra vonatkozott, ha udvarlok neki, beszélgetek vele, azok is tudni fogják, akikre egyáltalán nem tartozik."
Na várj, nyilván nem aktív folyamatosan a mikrofon rajta. Vagy hogy gondoltad? Mondjuk dolgozik egyszerre 5 pénztáros akik nyilván kommunikálnak a vásárlókkal, és ennek az 5 pénztárosnak a kommunikációját mindenki hallja egyszerre? :D Bele is bolondulnának szerintem. Nyilván meg kell nyomni valami gombot a kütyün, és csak utána fogják hallani a többiek hogy mit beszélnek bele.
7-es, köszönöm szépen a válaszod!
Épp ez volt a kérdés, mert gyanítottam, hogy mindenki hall mindenkit, ahogyan az Aldiban volt dolgozó kedves 2-es kommentelő írta.
Sajnos nem csak a pénztárosoknál van bluetooth, hanem mindenkinél IS, beleértve a főnököket, akik árút pakolnak, azoknál is. Mert tapasztaltam, hogy magán jellegű témákroól is beszélgetnek, csak az volt a kérdés ki hallja, ezek szerint mindenki.
Akkor CBA-ban is, kb mindenhol is alkalmazhatnák, úgy látszik, a multikra semmilyen magyar jogszabály sem vonatkozik, de te magyarként köteles vagy mindent betartani.
4-es :"jézusom"
1: Isten nevét hiába ne vedd (a szádra)!!!!! 10 parancsolat, II-ik pont!!
2: JÉZUSOM NAGY J !!!!!!!!. Nézd meg a személyidet, hogy neked, utólsó senkinek is nagybetűvel írják a neved, nemhogy még Isten Egyszülött Fiának!!!!
Kapjál már a fejedhez!
Ha semmilyen érdemi mondanivalód nincs, akkor menj a Pfújzer oltottak csoportba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!