Melyik szupermarketben a lehet kapni elemtesztelőt? Tehát nem barkácsáruházra gondolok, hanem olyanra, ahol élelmiszert is szoktak árulni.
Figyelt kérdés
Itt a városunkban Tesco, Lidl, INTERSPAR, Penny van, ezek közül érdekel elsősorban, hogy melyikben lehet esetleg ilyesmit venni?
Fontos, hogy elemről van szó, nem akkuról, ha ez számít.
2021. ápr. 26. 13:16
1/10 anonim válasza:
Örülök, hogy bevezethetlek a 21. századba:
3/10 A kérdező kommentje:
A kérdést elolvastad végig, vagy már az elemtesztelő szónál rögtön küldted a linket?
2021. ápr. 26. 13:29
4/10 anonim válasza:
Elolvastam, csak nem értem miért korlátozod be magad a szupermarketekre.
5/10 A kérdező kommentje:
Nem túl drága egy és a kiszállítás úgy éri meg jobban, ha vennék mást is, de most nem akarok, viszont élelmiszerért gyakrabban megyünk..
2021. ápr. 26. 13:49
6/10 anonim válasza:
Lidl-ben nézném meg ezek közül. Egész jó szerszámokat lehet kifogni, hátha van az is. Esetleg rádobsz egy keveset és veszel egy multimétert, azt másra is tudod használni.
7/10 nhzzhnnhzzhn válasza:
Hol laksz? A moricz környékén van egy bolt. Árwill, ott biztos kapsz
8/10 anonim válasza:
Lidl-ben szoktam látni, de nem mindig lehet kapni.
9/10 A kérdező kommentje:
A Lidl-ben nem volt, akkor várok péntekig, csak akkor tudok villamosságiba menni mert hamar bezár, ha ott se lesz, akkor marad a rendelés..
2021. ápr. 27. 09:06
10/10 anonim válasza:
Mi az hogy nem akumlátor hanem elem tesztelö? Nem amo tester kell neked? Ugyan azt csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!