Hol lehet kapni olyan halrudacskát, ami nincs panírozva, esetleg nem gabonával van panírozva?
A legtöbb multinál már van egy free-from termékcsoport, és ezeknek külön hûtôláda a boltban. Egy nagyobb áruházban nézd, ha nincs is nekik, szerintem rendelni tudnak neked.
A másik tipp a biobolt, õk foglalkoznak allergiákkal is.
Hal rudacska csak panírozott formában létezik és az olcsóbb termékekben alacsony a haltartalom.
Vegyél halfilét csíkokra vágva roston meg kell sütni és kész a halrúd.
Hát ja, végülis a bármilyen hal filét át lehet passzírozni, valami hosszúkás jégkocka tartóban lefagyasztani, aztán kedvedre bepanírozni, de szerintem ez pont a dolog kulcsfontosságú részét veszi ki a képletbõl, hogy ez egy egyszerûen elkészíthetõ étel.
Meg a házi gluténmentes panír nehezen lesz olyan, mint a nagyipari.
Egyszerûbb elmenni egy nagyáruházba és körvekérdezni. Szerintem lesz nekik, pláne pl Tescoban, mert az anyaáruházukban ez egy alap termék, van nekik 3-4 féle gluténmentes is, a kerestallergiák miatt is.
Köszönöm a válaszokat! A kettes hsz kivételével mentek a zöldek részemről. Légy szíves, ne írjatok többet, mert rám jött a hányinger. Úgy látszik, nem fogok halat enni.
Még egyszer köszönöm a válaszokat és bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!