Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Tényleg veszélyesek az egészsé...

Tényleg veszélyesek az egészségre az albán pékségek termékei? Tapasztalt valaki kellemetlenséget a fogyasztás után esetleg?

Figyelt kérdés
A magyar pékszövetség ezt mondta, az élesztőjük tovább dolgozik a gyomrunkban állítólag.
2023. nov. 22. 18:43
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Le akarják járatni. Nekem nem volt még tőle bajom.
2023. nov. 22. 19:02
 2/10 anonim ***** válasza:
96%
Nem veszélyesebb, mint a többi pékség. Magyarán csak annyira veszélyes mint a többi pékség. Ha a többi pékségből vásáróltál, és semmi bajod nem volt. Akkor az albán pékségből vásárolt pékségből vásárolt árutól sem lesz bajod. Szóval én is egyet értek az első válaszíróval.
2023. nov. 22. 19:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen élesztő nem tud aktív maradni sütés után, tekintve, hogy az élesztőgombák 35-40 fok fölött elpusztulnak.
2023. nov. 22. 19:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Humbug. Lejàratòkampàny folyik ellenük hetek òta.
2023. nov. 22. 19:46
 5/10 anonim ***** válasza:
32%
Nehezen emészthetőek a sok úgynevezett sütőszer miatt. Megüli a gyomromat, nem esik jól.
2023. nov. 22. 19:54
 6/10 anonim ***** válasza:
95%

Csak megy a turifuri, mert így könnyebb kiiktatni a konkurenciát, mint minôségben rúltenni rajtuk, úgy, hogy anyagilag is megérje.

Anoním accountból írnak pár ilyet pl ide, vagy valakinek az anyósa posztolja a fészbukra, és a sok pletykás átveszi.

2023. nov. 22. 23:31
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Az élesztő elpusztul, nem tud tovább dolgozni. Annyi minimális alapja van, hogy a kovászos cuccokban a baktériumtartalom miatt kicsit elő van emesztve a tészta, emiatt könnyebben emészthető. Na de a pékségek többsége függetlenül attól hogy albán e vagy sem, élesztővel dolgozik... Szóval csak bohóckodás.

Persze egy albán pékség nem a gasztronómia csúcsa.

2023. nov. 23. 06:21
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván lejárató kampány áll mögötte de nem is szoktam náluk vásárolni.Nem bizalom gerjesztőek.
2023. nov. 23. 10:25
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Azon felül, hogy a kakaóscsiga, a pizza és a fánk is kb ugyanabból a tésztából van, semmi más "baj" nincs velük. :D Én egyszer-egyszer betévedek venni reggelit, de semmiféle panaszom nincs, nem tapasztaltam, hogy rosszul lennék a termékeiktől!
2023. nov. 24. 21:13
 10/10 anonim ***** válasza:
18%

Nem biztos, hogy mérvadóak lesznek a válaszok, hiszen valljuk be, a magyarok többsége elég igénytelen ember. Ha kimész az utcára, akkor elvétve látsz olyan embert, aki normálisan nézne ki: nem puffadt az arca, nem löttyedt vagy dagadt, és van némi izma.

Az biztos, hogy sokkal jobban megterheli a gyomrom, mint más péksütemények, és az sem véletlen, hogy pl, sok helyen nem lehet csigának nevezni a csigájukat, meg hasonlók.

Ha jártál már bent albán pékségbe, mint mondjuk a főnököm, tudod, hogy a higiéniára nem adnak túl sokat általában.

Ha tippelnem kéne, szerintem tele vannak térfogatnövelővel, adalékanyagokkal, cukorral, és több élesztőt tesznek pl, mint más pékségek.

2023. nov. 26. 17:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!