Tényleg veszélyesek az egészségre az albán pékségek termékei? Tapasztalt valaki kellemetlenséget a fogyasztás után esetleg?
Csak megy a turifuri, mert így könnyebb kiiktatni a konkurenciát, mint minôségben rúltenni rajtuk, úgy, hogy anyagilag is megérje.
Anoním accountból írnak pár ilyet pl ide, vagy valakinek az anyósa posztolja a fészbukra, és a sok pletykás átveszi.
Az élesztő elpusztul, nem tud tovább dolgozni. Annyi minimális alapja van, hogy a kovászos cuccokban a baktériumtartalom miatt kicsit elő van emesztve a tészta, emiatt könnyebben emészthető. Na de a pékségek többsége függetlenül attól hogy albán e vagy sem, élesztővel dolgozik... Szóval csak bohóckodás.
Persze egy albán pékség nem a gasztronómia csúcsa.
Nem biztos, hogy mérvadóak lesznek a válaszok, hiszen valljuk be, a magyarok többsége elég igénytelen ember. Ha kimész az utcára, akkor elvétve látsz olyan embert, aki normálisan nézne ki: nem puffadt az arca, nem löttyedt vagy dagadt, és van némi izma.
Az biztos, hogy sokkal jobban megterheli a gyomrom, mint más péksütemények, és az sem véletlen, hogy pl, sok helyen nem lehet csigának nevezni a csigájukat, meg hasonlók.
Ha jártál már bent albán pékségbe, mint mondjuk a főnököm, tudod, hogy a higiéniára nem adnak túl sokat általában.
Ha tippelnem kéne, szerintem tele vannak térfogatnövelővel, adalékanyagokkal, cukorral, és több élesztőt tesznek pl, mint más pékségek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!