Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Szólnom kellett volna a...

Szólnom kellett volna a pénztárosra?

Figyelt kérdés

Szombaton 9 óra meló után hazafelé bementem a lidl-be, nagyon szar hetem volt, alig vártam, hogy végre hazajussak.

Beálltam az 5-ös kasszához, ott mondták menjek az 1-esre mert kevesebben vannak, odamentem, elkezdtem pakolni erre az ottani pénztáros továbbküldene a hármasra, én meg mondtam az 1-esről jöttem, erre hosszú másodpercekig elkezdte dörzsölni a homlokát meg az égre nézett és motyogott valamit, nagyon kínos helyzetbe hozott és volt aki bámult rám mosolyogva.

Nem hiszem, hogy én vagyok a hülye mert azt tettem amit a kolléganője mondott és nem akarok hülyegyerekként szaladgálni

Átfutott az agyamon, hogy elmondom neki a pofákat hagyja az édes anyukájának, de inkább nem vertem ki a balhét.

Azt gondolom, hogy amíg mindent eltűrünk addig ezek az emberek nem gondolkoznak el és megcsinálják mással is. Van olyan haverom aki ráborította volna a pultot, utána háromszor köszönne csókolomot a nő, de én nem vagyok ilyen típus

szóval ti tűrtétek volna a megalázást?

2023. okt. 15. 15:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
96%

Van olyan haverom aki ráborította volna a pultot - szerintem elég gáz, hogy agresszív hlye haverjaid vannak, akik egy semmiség miatt már rendbontanak.

Te pedig szimplán figyelmetlen vagy, amiért nem látsz, csak nézel (piros-zöld jelzés).

2023. okt. 16. 17:31
 12/13 anonim ***** válasza:
62%
Nagyon gáz vagy. A kérdésedet olvasva én is pofákat vágtam és elküldtelek a fszba. Remélem ezen is annyira bepörögsz, hogy 2 hétig nem alszol és kiírsz egy kérdést 😂😂 Szánalom.
2023. okt. 16. 17:50
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

Megértelek, de ennyire nem kell magadra venni ilyen dolgokat.

Magyarországon jellemző embertípus a piacképes tudással nem rendelkező, indokalatlanul beképzelt, frusztrált átlag proli. A kasszások többsége pont ez a kategória.

Ha látják rajtad, hogy zavarban vagy, ők "nyertek". Vagy ignoráld, vagy csóváld fejed, esetleg gúnyosan mosolyogj, nehogymár vmi pénztáros droid zavarba hozzon.

Ha ennyire zavarnak az ilyennek, a dohányboltokat például messziről kerüld el. Azoknál sztem előírás, hogy a eladólány minél ostobább és frusztráltabb legyen. Na, ott tényleg néha helyre kell tenni őket.

2023. okt. 17. 16:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!