Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » A pénzérmével indítható...

A pénzérmével indítható bevásárlókocsik idővel biztos kihalnak, addig hogy oldjátok meg az együttélést velük?

Figyelt kérdés

A boltokban(Lidl és Penny) ahol vásárolok nincs kosár, csak tologatós bevásárlókocsi, amihez pénzérme kell. Viszont szinte egyáltalán nem használok készpénzt, így pénzérméből is alig van. Külön figyelnem kell, hogy vigyek magammal, de néha elfelejtem. Ilyenkor a boltban vadászok egy üres dobozt.

Gondolom másnak is van gondja ezzel, hogy kezelitek? Mi fogja ezeket a dinoszauruszokat követni az evolúcióban?

2023. okt. 7. 10:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

"Mi fogja ezeket a dinoszauruszokat követni az evolúcióban?"

Szerinted miért van az érme?

Mert a nyomorult máskülönben nem képes visszavinni a helyére a kocsit. Lásd: 1#

Tehát ha a vásárlókat civilizáltan kezdenek viselkedni, talán akkor eltűnik.

A nyíregyi Tescoban évek óta nem kell érme.

2023. okt. 9. 20:24
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Műanyag zseton teljesen jó a feladatra, sőt én a lakás kulcsot is hastnàltam már mert nem volt apró nálam.
2023. okt. 27. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!