Hol lehet kapni nógrádi roppantyút?
Figyelt kérdés
2023. szept. 12. 20:43
11/15 anonim válasza:
Nem értem, #6-ot mi8ért pontoztátok le. Udvarias volt, nem gúnyolódott, +amire rákérdezett, annak nem is a hivatalos nevét írták, tehát még lenézést se lehet neki felróni.
12/15 anonim válasza:
Én is felpontoztam a hatost. Szégyen és gyalázat amikor valaki lepontoz valakit ok nélkül, gyáva és szánalmas, írjon neki privit ha valami oka van, de ne húzza le a szintjét. Persze most engem húznak majd le.
13/15 anonim válasza:
Ja és még annyitajánlok, nézd meg a boltban, a zacskó nem lyukas-e, mert akkor már alapból fel van puhulva - a zacskónak légmentesen kell zárnia. Nézd meg a szavatosságát, minél frissebb, annál jobb. És azt is, rendesen meg van -e sütve, azaz kicsit barnább-e. Újabban nem mindig sütik meg úgy, ahogy én szeretem, persze ízlés kérdése.
14/15 anonim válasza:
És legjobb termék, kiváló áruk fóruma díjat kapott már a szocializmusban is.
15/15 anonim válasza:
Mármint legjobb termék a ropik közt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!