Mast kaptam, mint amit kertem...kifizettem. Szovategyem? Reklamaljak?
Figyelt kérdés
Kicsit mergelodom...
Peksegben több mindent rendeltem
(croissant, csokis croissant, kakaos csiga, stb stb stb, pogacsakbol vegyesen, es sajtos rudat.
Na most a sajtos rud helyett mast raktak be a zacskoba.
Nem vettem eszre mivel neztem a kinalatot, tele volt a pekseg, hangzavar...na meg abbol indulok ki amit kerek az kerül a zacsiba.
Otthon vettem eszre.
Persze akinek vittem volna el is volt kicsit keseredve. En pedig mergelodtem.
A pekseg mar bezart...
A szamlan az all amit kertem (nem ami a zacskoba került) nem az összeröl van szo hanem a figyelmetlensegrol.
Visszamenjek holnap es szova tegyem?
2023. szept. 10. 19:47
2/5 anonim válasza:
Max annyit tehetsz, hogy jelzed, tévedett, aki összekészítette a rendelésedet.
Figyelmetlenség előfordul.
3/5 A kérdező kommentje:
engem inkabb az zavar a szituban hogy a srac (eleve afektalos kislanynak hitte magat..nem mondom tovabb) vegig trecselt a mögötte allo munkatarsaval arrol milyen volt a tegnap esti randi...
2023. szept. 10. 20:06
4/5 anonim válasza:
Engedd el, legközelebb meg figyelj oda.
5/5 anonim válasza:
Helyszínen még lehetett volna utólag meg úgysem kárpótlnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!