Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Melyik bolthálózatban viselked...

Melyik bolthálózatban viselkednek -szerinted- a legbunk*bb módon az eladók?

Figyelt kérdés
2023. júl. 27. 21:27
A kérdező szavazást indított:
ALDI
CBA/Príma
COOP
LIDL
PENNY
SPAR/INTERSPAR
TESCO
49 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%

Kettőt nem lehet jelölni: nálam a coop-cba/príma holtversenyben vannak.

Már egyikbe sem járok.

2023. júl. 27. 21:33
 2/18 anonim ***** válasza:
93%
CBA / COOP szerintem is, bár nem kifejezetten bunkókkal, inkább életuntakkal találkoztam. Gondolom ők fizetik a legkevesebbet. Aldiba járok általában, ők nem bunkók, de néha stresszesek, de gondolom ott meg a hajtás miatt.
2023. júl. 27. 22:04
 3/18 anonim ***** válasza:
96%

Spar. Legutóbb a 15 forintos zacskóból vettem le 1dbot és bele akartam tenni egy zöldséget. Megállított az eladó hogy honnan szereztem a zacskót. Miért vettem el.

Miért használom. Nem nekem lett kirakva. (akkor kinek?) Tegyem vissza.

Hova pakoljam a zöldségeket, a herezacskómba?

Fizetni is kell azért a sz4rért, és még használni sem engedik..

Fogta a zacskókat és elvitte mindet a raktárba.

Még csak kosár sincs évek óta ebben a sparban.

2023. júl. 27. 22:11
 4/18 anonim ***** válasza:
95%
Spar. Putri.
2023. júl. 27. 22:22
 5/18 anonim ***** válasza:
91%
Nálunk a sparban egy zubi gyerek lett az üzletvezető-helyettes, és hallottam, hogy milyen stílusban beszél a kollégáival is. Például ráugatott a hentespultban az idősebb palira, hogy "pörögjön fel". Mit pörögjön a szerencsétlen, amikor 500 évben egyszer megy valaki a pulthoz. Csak mert menstruált éppen a kis zubi, már így kell beszélni. pfff
2023. júl. 27. 22:26
 6/18 anonim ***** válasza:
80%
Spar. Maga a boltok hangulata is ilyen, valahogy nyomasztó. Az eladók meg lekezelők. Rendszeres problema, hogy a peksütire elfelejtek vagy rossz matricát rakok és ebből lesz hatalmas balhé. Érdekes, a többi boltban megoldják...
2023. júl. 27. 22:44
 7/18 anonim ***** válasza:
86%
Látom, nem csak nekem vannak rossz tapasztalataim a sparral. Csak akkor járok már oda, ha más tényleg nincs.
2023. júl. 28. 00:00
 8/18 anonim ***** válasza:
89%
Péksüteménnyel én is megjártam, csak elzavartak a kasszától "hátra", hogy oldjam meg a matricát. Akkor vásároltam először és utoljára ott pékárut. Teljesen más, mint egyéb helyeken, szerintem túlbonyolított a rendszer. Egy kedves vásárlóval volt szerencsém, mert alkalmazottnak azon a részlegen se híre se hamva nem volt.
2023. júl. 28. 00:02
 9/18 anonim ***** válasza:
80%

"Rendszeres problema, hogy a peksütire elfelejtek vagy rossz matricát rakok"

Mondjuk ha rendszeres probléma, az már nem a véletlen elfelejtem dolog, hanem szimplán lusta vagy vele foglalkozni.

2023. júl. 28. 00:05
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Spar. Ott pl soha nem köszönnek a pénztárban, ha én köszönök előre, akkor sem. Pénztáros, miközben az árumat húzkodja le, kollégájával dumál. El soha nem köszönnek a végén sem, se egy köszönöm, semmi. Ritka flegmák és bunkók.
2023. júl. 28. 06:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!