Szoktatok boltokban (hipermarketek) gyümölcsöt venni vagy csak piacon?
Figyelt kérdés
Sokszor sajnos a bolti csak jól néz ki, de semmi íze nincs.2023. júl. 20. 18:41
12/26 anonim válasza:
13/26 anonim válasza:
Én nem nagyon szoktam gyümölcsöt enni, de nem mennék el érte a piacra. a piac tudtommal délelőtt van nyitva, én meg emiatt nem fogok korán kelni.
14/26 A kérdező kommentje:
A dinnye valóban finom, azt mi is vettünk az egyik hiperben. Az alma és a körte viszont sokszor ehetetlen, alig van íze.
2023. júl. 20. 20:42
15/26 anonim válasza:
Évek óta nem járok piacra, semmi bajom a szupermarketekkel (csak olasz barackot nem veszek, mert azokat kivétel nélkül gyomorforgatónak találom). Budapesti vagyok, itt nagyjából az összes piaci árus a Soroksári úti nagybanin "termel", szóval teljesen mindegy, hol vásárol az ember. A háztáji áruban nem bízom, nem tudhatom, milyen állapotok uralkodnak Manyika néni kertjében és konyhájában.
16/26 anonim válasza:
Nem szeretem a gyümölcsöket, maximum mirelit formában veszem őket smoothieba, azt meg értelemszerűen boltban. Piacra egyáltalán nem járok semmi miatt.
17/26 anonim válasza:
Sajnos nálunk a piacon kapható gyümölcsök sem az igaziak már. A barack ehetetlenül rossz ízű, sárgadinnyét venni akartunk, de egyszerűen még illata sem volt...
18/26 anonim válasza:
Sokszor olcsóbb a multi mint a piac és ráadásul ugyanazt árulják.
19/26 anonim válasza:
Nem kelek hétvégén hajnalban a piac miatt, szóval sima boltban veszem a zöldség-gyümölcsöt.
20/26 anonim válasza:
Még a covid előtt rendszeresen jártam piacra ( Pesten lakom, elérhető távolságra van 2 piac is).Viszont mostanában azt tapasztaltam, hogy minden jóval drágább ott, mint a hiper vagy szupermarketben, ezért inkább már az utóbbiakban szerzem be a zöldséget, gyümölcsöt. Egyáltalán nem tapasztalom, hogy minőségre rosszabb lenne, s a választék is megfelelő. Többször van akció is, s nem a " selejtekből".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!