Szoktatok boltokban (hipermarketek) gyümölcsöt venni vagy csak piacon?
Nagyon néha megyek piacra, mert 20 km-re van tőlem (oda-vissza 40) Viszont van 2 nagyon jól felszerelt zöldséges a közelben, náluk még ízetlen dolgot nem vettem.
Pedig gyanítom ők is a nagybanin veszik, csak már kitapasztalt eladótól.
Budapesti vagyok és többnyire hipermarketekben veszem mostanában. Régebben szerettem a kerületi piacon venni, de egyrészt nem kedvező a nyitva tartása számomra, másrészt az utóbbi években átalakítás végett nagyon sokat csökkent a színvonal, harmadrészt nagyon magasak az árak mèg az inflációhoz képest is. Persze, ha egyszer egyszer kimegyek akkor már a gyümölcsöt is megveszem ott.
Ha esetleg látok útközben idènyàrust,akkor szoktam ott vásárolni és szinte még sosem csalódtam benne.
Vidéki városban lakom.Szoktam a piacon és multiknál is gyümölcsöt venni.A multinál sajnos sokszor olcsóbb és nekem ez számít.
Pl. tescoban mostanában többször vettem dinnyét, nagyon finom volt.A helyi piacon 100-150 Fttal drágábban adják kg-ját, az azért nem mindegy egy 5 kg-os mennyiségnél.
Budapesten csakis piacon. Lidl,Aldi,Spar,Tesco .. izetlen semmi..es arban nincs nagy különbseg
Inkabb fizetek osszesen 10 000 ft-al többet de rendes paradicsomot veszek, dinnyet, broccolit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!