Hogyan kell ruhát visszavinni a Lidl-be? Van külön vevőszolgálat, vagy a pénztárnál kell? Nem jó a méret.
Azon bizonytalanodtam el, hogy honnan menjek be. Mert ha beviszem a ruhát simán a bejáraton, az nem biztos, hogy jó, mivel még talán kapható ez a ruha.
Lidl plusz kártyával vettem, úgy tudom, hogy akkor a blokk nem is kell, csak a kártyát lecsippantani.
Bejáraton mész be, egyből a kasszához mész, kivárod a sort, és jelzed, hogy visszárud lenne. Rá fog kérdezni mi a gond vele, két mondatban elmondod, majd hív valakit, aki kinyitja a kasszát, és kp-ban kifizeti. Az árut meg félreteszi magának. Blokkot is vigyél!
És kell hozzá vásárlói kártya (nem a kuponos), hanem egy másik. Lehet nem ez a neve, de az appon keresztül lehet kitölteni, és azt fogja lecsippantani a kasszás.
Nálunk van külön bejárat és kijárat. Ha a bejáraton megyek be, rögtön az áruk közé jutok. Honnan tudják, hogy tényleg otthonról hoztam a ruhát, és nem most vettem el a polcról? Ezért gondoltam, hogy esetleg a kijáraton kell bemenni ilyenkor. De ha ez így működik, akkor oké.
Köszi a válaszokat.
Legegyszerűbb, ha bemész a kijáraton és a biztiboyt vagy ha nincs, akkor Uram bocsá' a pénztárost megkérdezed, hogy kell rendezni a cserét.
Ha nincs blokkod, akkor is van a vásárlásodnak, a "lecsippantásodnak" nyoma a telefonodon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!