Milyen embereket érdemes megkérdeznem hogy vegyen nekünk piát?
Figyelt kérdés
Mielőtt jönnének a kioktató válaszok akkor azt légyszíves ne ide köszi! Szóval 16 évesek vagyunk a barátnőmmel és szeretnénk vodkát venni vagy valami. És a kérdés az, hogy milyen típusú embereket szólítsunk le akiknél van esély, hogy megveszik?2023. júl. 7. 12:21
11/12 anonim 

válasza:

És kérdező, 10 es vagyok, ne magatokra vegyétek, hanem azokra, akik rossz célra kérik. Viszont nincs szükségetek vodkára. Barátnőd előtt is jobban tűnsz fel. Ha valóban szükségetek van rá, vesznek a szülők, rokonok, ismerősök. Ha ők nem vesznek akkor nem kell az nektek. Serdülésben lévő szervezet 16 évesen ne igyon alkoholt. Nekem gimi alatt eszembe se jutott. Van kóla, van gyümölcslé. Legyen elég.
12/12 anonim 

válasza:

ne álszenteskedjünk! én veszek nektek egy pusziért! nem csókért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!