Miért nem szeretek a Coop-ba járni? Pedig ez az egyetlen bolt a településen.
"Étkezési" burgonya. Ma fotózva.
hiába a politikai hátszél, csak az jár ide, akinek muszáj.
"ez a hálózat gyakorlatilag 100%-ban a régi Kádár-kori ÁFÉSZ jogutódja"
5-ösnek ebben igaza van. A 70/80-as évekbeli üzleteket toldozgatják-foltozgatják, még a szőröslábú Zsuzsi néni is azóta ott van akit '76-ban vettek fel mint gyakornok.
13.
:D
Pontosan!
Erzsikék, Mariskák, Rozikák...
A fiatalok pedig ezek klónjai.
Kipusztíthatatlan típus. :D
Ahol én lakok van 2 is, egymástól 15 perc távolságra. Az egyik Coop új még, a másik se egy lelakott, tiszta mindig.
Az igaz hogy nem látok fiatal dolgozókat, de is egy pörgős hely. A fizetés is rosszabb gondolom pont ezért. Valahol az idősebb embereknek is dolgozni kell, akik már nem tudnak olyan sebességgel árut pakolni. Nem értem ezzel mi a baj. Engem ez nem is igazán érdekel, nem volt még negatív tapasztalatom, az eladók is kedvesek. De elhiszem hogy valahol van bunkó eladó, hiszen mindenhol vannak. Csak eddig én nem találkoztam ilyennel a Coop-ban. A Spar-ban és a Penny-ben viszont igen.
És az sem elhanyagolható szempont hogy hiába olcsóbb egy másik üzletben valami 200 Ft-al ha nekem oda-vissza 1 órát kell buszoznom érte, plusz várni a buszra.9, tehát legalább 1,5-2 óra elmegy azzal ha másik boltba megyek. Ha kocsival akkor is legalább 45 perc összesen 10 perc helyett.
Nagy tételben történő vásárláskor járok máshova, ahol nagyobb a választék és együtt meg tudok venni mindent.
15.
Nem kor a probléma természetesen. Lehet valaki "Erzsike" típus 20 évesen is.
"Sajnos vidéken csak Coop érhető el..."
Ez nem feltétlenül igaz, mert minden vidék, ami nem Budapest.
Vidék Székesfehérvár, Győr és Debrecen is.
Inkább a falvakat mondanám és azokra igaz amit írtál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!