Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Ki mennyit spórol havonta...

Ki mennyit spórol havonta mióta a Spar havi többször biztosítja a 20%-os kuponokat?

Figyelt kérdés
2023. máj. 7. 23:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%
Nagy ívben kerülöm a Spart, mióta számomra bebizonyosodott az, hogy kb bárhova máshova mehetek és jobb mint a Spar. 2 spar is van a közelben, egyszer-egyszer volt, hogy beugrottam valamiért, mert éppen úgy esett útba vagy máshol nem találtam valamit, de egyébként soha nem járok már oda. Aldiba járok és van még errefelé egy Penny, amit sokáig nem "fedeztem fel", régen ahol a papám lakott, ott volt, de az egy nagy határ sz.r volt, viszont ami itt van, teljesen jó, most már többnyire ott vásárolok, vagy az Aldiban. De még a kis Tescot is jobbnak találtam a Sparnál.
2023. máj. 8. 09:46
 12/18 anonim ***** válasza:
83%

Semennyit mert nem is használom.

Mindig alig pár dologra tudnám rátenni így el se fogadom.

2023. máj. 8. 09:52
 13/18 anonim ***** válasza:
81%
"A kínaiban nyilván a legolcsóbbak, de mivel tőlem a legközelebbi 4 km-re van, a Lidl meg a Spar viszont 10 perc sétányira," - oké. De a legtöbb helyen ez nem így van, szóval kár volt lepontoznod.
2023. máj. 8. 10:22
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Kb 2500ft
2023. máj. 8. 17:24
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ritkán járok oda, de már szerintem elég sokat megspóroltam. Viszonylag drága a Spar, persze a választék is sokkal nagyobb mint a diszkontláncokban.
2023. máj. 9. 00:13
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ecofamily webaruhaz. Ott latszik milyrn lehuzos a spar. Gumicukor 499 a 350 helyett, roberto kenyer 899 a 590 helyett stb.
2023. máj. 13. 16:36
 17/18 A kérdező kommentje:
A Müllerben a nagy lesz 425 jövő héten a sparban a kicsi többe kerül.
2023. máj. 13. 17:08
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem sokat, mert egy csomó mindenre nem fogadja el a gép. Pl múltkor vettem 2 egyforma ásványvizet, az elsőre nem fogadta el, a másodikra igen. Egy csomószor olyan termékekre sem fogadja el, ami nem akciós, nem Sparos termék és nem is árstopos, másik hasonló termékre meg elfogadja, szóval érthetetlen a rendszer. Sőt azt vettem észre, hogy a Sparok között sem egyformán működik ez, van amelyik Sparban elfogadják valamire, a másikban meg nem. Pedig elvileg el kéne. Fel szoktam használni, maximum 2 ezret spórolok vele havonta, arról függően miket veszek vele. Nem valami nagy megtakarítás, főleg, hogy sok minden alapból sokkal drágább a Sparban. Ha tehetem a Lidlbe járok, igaz ott nincs ilyen 20% kedvezmény, de az appjukban egész sokszor adnak valami kis ajándékot.
2023. máj. 17. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!