Ki mennyit spórol havonta mióta a Spar havi többször biztosítja a 20%-os kuponokat?
Én is tapasztaltam, hogy a Spar az egyik legdrágább bevásárló üzlet.
Viszont az is igaz, hogy lehet olyan dolgokat találni, amik nincsenek az Aldiban/Lidlben.
Szerintem azzal tudsz a legtobbet spórolni, ha kitapasztalatod mit hol találsz a legolcsóbban. Ezzel nem azt mondom, hogy minden bevásárlásnàl menj el három különböző boltba, csak célszerű figyelni, hogy mik azok, amiknél neked mindegy milyen márkàt veszel. Pl a Sparban én csokikat szoktam venni, mert a közeli Lidl-ben+Aldiban nincs olyan. Viszont a péksütiket, zöldségeket a Lidlben szoktam mindig megvenni.
Remélem nagyjából érthetően írtam le.
Ja és az kimaradt, hogy nekem is van mindenhova kártyám (legyen az Spar, Rossmann, DM, Lidl app), jól tudnak jönni még ha ritkán használod is őket.
A kínai boltokban pont van minden is, én nem azokra írtam. De pl a legtipikusabb csokik nincsenek a Lidlben. Lásd mondjuk Milka, Twix, Snickers stb. A kínaiban nyilván a legolcsóbbak, de mivel tőlem a legközelebbi 4 km-re van, a Lidl meg a Spar viszont 10 perc sétányira, én nem megyek el olyan messzire egy Sport szeletért, csak mert a kínaiban 30 Ft-tal olcsóbb.
És végképp nem értem, hogy miért kell lepontozni egy őszintén véleményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!