Vissza lehet kérni a feta sajt árát, ha valójában nem is feta?
Figyelt kérdés
Ma vettem egy ugyanilyen dobozos Fitaki sajtot a szent gellért téri Family Shopban: [link]
Csakhogy a boltban az volt kiírva alá, hogy 'Fitaki feta sajt' (a blokkon is így szerepel). Most, ahogy összevágtam az olivabogyóhoz, láttam, hogy ez valójában lágy sajt, és valóban, a dobozon sincs rajta, hogy feta lenne. Ilyenkor vissza lehet vinni vagy így jártam, és törődjek bele?
2023. máj. 5. 19:12
1/4 anonim válasza:
Megpróbálhatod, bár én úgy tudom, hogy a pénztártól való távozás után már nem fogadnak el reklamációt. Aztán lehet, hogy fontosabb nekik a vásárlók elégedettsége és visszaadják az árát. Tegyél egy próbát!
2/4 anonim válasza:
Neked mitöl feta a feta? Attól, hogy az van ráírva?
A feta juh vagy/és kecsketejböl készül, ami tehéntejböl van, azt nem fetanak nevezik.
A csomagoláson rajta van, hogy tehéntejböl készült, semmi alapod sincs reklamációra.
3/4 anonim válasza:
Felbontott sajtot nem hiszem, hogy valahol is visszavennének. Bontatlan hűtős terméket sem, hiszen megszakadt a hűtőlánc, azt már nem becsületes eladni másnak.
4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, nem viszem akkor vissza. Köszönöm a válaszokat.
2023. máj. 5. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!