Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Miért nem forgalmazza már...

Miért nem forgalmazza már egyik bolt se a Vishu termékeket?

Figyelt kérdés
Az egyik legjobb zacskós leves volt, most meg már rendelni se lehet:(

2023. ápr. 23. 16:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
60%

Én csak azt az egy falytát szeretem.

Régebben az auchanban vettem, de már egy ideje nincs. Azt hittem, hogy csak az adott bolt nem forgalmazza tovább.

2023. ápr. 23. 17:26
 2/13 anonim válasza:
20%
Vishu = XY "ÍZŰ (!) leves...szerinted...? 🙄
2023. ápr. 23. 18:45
 3/13 anonim ***** válasza:
63%

*Pepperoniharcos

Egy csomó ilyen fajta leves van a boltokba, azok is xy ízű levesek és mégis árulják őket, és az ég világon senki nem bünteti meg ezért a boltokat, mert ezek a levesek nincsenek betiltva, tehát szabadon árulhatók!

Szóval nem tudom miért nem árulják pont ezt a márkát...

2023. ápr. 23. 19:05
 4/13 anonim ***** válasza:
73%
Én úgy emlékszem szoktam ilyet látni a vietnami vegyesboltokban (Budapesten). Ha vidéki is vagy, az ilyen ázsiai tulajdonú vegyesboltokban megpróbálhatod.
2023. ápr. 23. 19:35
 5/13 anonim ***** válasza:
97%
csak nem te kérdezted meg egy szabolcsi városi csoportban is most? írják a sok hülyeséget hogy itt van ott van, de valójában ja, sehol sincs, csak utánzatai. vagy felszámolták a céget, vagy váltottak valami másra. lehet hogy törvényileg lett szabályozva valami, nem véletlenül volt a Vishu a "legfinomabb" zacsis tésztaleves, lehet túltoltak valami ízfokozót, adalékanyagot
2023. ápr. 24. 01:52
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Annyian keresik mitől volt finomabb a többinél?
2023. ápr. 24. 11:57
 7/13 anonim ***** válasza:
81%
#1 "Én csak azt az egy falytát szeretem.", a helyesírási szótárral ellentétben.
2023. ápr. 26. 22:21
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap voltam az Auchanban több ízben is volt vishu leves.
2023. ápr. 27. 12:13
 9/13 anonim válasza:
Végre hogy valaki megkérdezte.. a legjobb volt az összes közül, még a tésztája is ízesítve volt… és ugyan ez a bajom hogy még rendelni sem tudok sehonnan.. màr egy éve furdal a kíváncsiság és a depresszió ezügyben
2023. szept. 15. 12:13
 10/13 anonim válasza:

Úgy tűnik, itt [link] meg egy pár online shopban van néha; [link] .

Aushan, Tesco, Metro, Spar-ban tényleg nem nagyon látni, a [link] pedig vagy 10 éve változatlanul azt állítja, hogy a rendelés átmenetileg szünetel, pedig tényleg a legjobb keleti zacskós leves.

2023. dec. 11. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!