Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Szerettek a Lidlbe menni, nem...

Szerettek a Lidlbe menni, nem idegesít titeket az a nagy tömeg?

Figyelt kérdés
Teljesen ideges vagyok mikor Lidlibe kell menni mert hihetetlen tömeg ami van a parkolóba is majdnem elütöttem egy embert múltkor, volt hogy lehúztam a kocsit, de a vásárolótérben is tele van emberekkel hosszú sorok, sokszor mozdulni sem lehet..
2023. ápr. 14. 14:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
97%
Nagyon sok helyröl rendelhetsz e neten házhozszállitást. Vedd igénybe! Ennyit biztosan megér neked, hogy ne legyél ideges, fusztrált!
2023. ápr. 14. 16:20
 12/18 anonim ***** válasza:
91%
Nálunk a lidl nem igazán zsúfolt az Auchan sokkal zsúfoltabb de nem zavar mikor megtartom A havi bevásárlást az ilyen nagy üzletekbe megyek.
2023. ápr. 14. 16:57
 13/18 anonim ***** válasza:
96%
Nincs neked demofóbiád?
2023. ápr. 14. 17:17
 14/18 qkker1 ***** válasza:
34%
Nem kötelező bevásárolni járni, ha ennyire béna vagy, akkor rendelj!
2023. ápr. 14. 17:37
 15/18 NTBS ***** válasza:
46%
Nem. Mert nagyon ritkán megyek.
2023. ápr. 14. 18:14
 16/18 anonim ***** válasza:
67%

Nálunk is borzasztó, BP agglomeráció, Lidlben tol maga előtt a tömeg. Nem hogy megnèzni, összetevőket elolvasni, de kb megállni nem lehet. Pedig a kínálata nagyon jó.

Voltam vidéki kisvárosi Lidlben, ezerszer jobb, tágasabb, nagyon jó volt, kínálat is ugyanolyan jó. Itt nálunk már inkább Aldiba megyek, de Lidlbe szeretnék.

2023. ápr. 14. 22:43
 17/18 anonim ***** válasza:
91%
Jó hír, nem is olyan rég olvastam, hogy a Lidl is lassan házhoz fog szállítani Magyarországon, végre.🙏
2023. ápr. 15. 09:27
 18/18 anonim ***** válasza:
59%
Én pont a tömeg miatt szoktam át az Aldiba, pedig eleinte a Lidl-t jobban szerettem. Mindig tömeg van, legalábbis akkor mindig, amikor én tudok menni, munka /gyerekek miatt nem tudok akármikor, hétvégén meg eleve nem vagyok hajlandó semmilyen üzletbe sem betenni a lábam. Amúgy sem szeretek vásárolni, sosem szerettem, amit lehet rendelek, élelmiszert egyszer veszek egy héten, azon kívül csak pékségbe és zöldségesbe járok, 2-3 hetente piacra, húst ott veszek. ez egy megyei jogú város, Lild csak 1 van, Aldi 2, lehet ott ezért sincs nagy tömeg, tegnap mentem pont, ebédidőben, szerintem az egész üzletben velem együtt voltunk öten, kizárólag már csak oda járok, a másik Aldi egy üzletközpontnál van, rengeteg más bolttal együtt, ott már sokan vannak szintén. Anyunak kellett vennem valamit tán 2 hete, ami csak a Lidl-ben van, már mikor parkolni próbáltam éreztem a vesztem, hát megvettem, de megfogadtam, hogy többet nem megyek, lábon kihordtam egy infarktust, mire végeztem a kasszánál, mondtam Anyunak keressük meg a hasonló terméket az Aldiban, ha nem hajlandó, ezentúl magának szerzi be, mert én nem fogom :D
2023. ápr. 15. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!