Mit tapasztaltok? A rövidített nyitvatartás miatt többen lettek egyszerre a boltokban? Nagyobb lett a tömeg?
Sokkal nagyobb a tömeg.
5korul mindneki megrohamozza a boltot mert ugye csak 7 ig van nyitva
Eddig akik később jártak boltba most ők is munka után 4-5 től este 7 ig mennek ez plusz tömeg.
Aki lepontozott adja meg melyik boltba jár
Péntek meló után 5:10 5:30 között kb Enis leszoptam magam
9-es gondolom valami troll akinek anyuci vagy apuci jár bevásárolni és ebben az évben még el se hagyta a szobáját.
Amúgy egész szerencsés vagy,csak 20-perc, én gyakorlatilag tescóban 1 órát töltöttem el 10perc helyett, a sorokban a cuccokig alig lehetett eljutni annyian voltak, a hús vásárlást feladtam esélytelen lett volna,a kasszáknál/önkiszolgálónál Km-es sor, mindezt úgy hogy minden kassza ment.
Ráadásnak nyugdíjastól a gyerekig mindenki volt, a negyede beteg, tüsszög/köhög, a köhögéshez a maszkot gyorsan félrehúzzák stb...
Tiszta gáz, eddig tudtam magamra vigyázni legalább annyival hogy kevésbé zsúfolt esti órákban mentem, de ez most már esélytelen, így 100% hogy elfogom kapni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!