Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Mit tapasztaltok? A rövidített...

Mit tapasztaltok? A rövidített nyitvatartás miatt többen lettek egyszerre a boltokban? Nagyobb lett a tömeg?

Figyelt kérdés

2020. nov. 14. 00:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
31%
Nincs nagyobb tömeg. Jobban eloszlik.
2020. nov. 14. 00:59
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
Sokkal nagyobb, mondjuk ez várható volt, jóval kisebb idősávba lett ugyan annyi ember beszorítva.
2020. nov. 14. 01:30
 3/14 anonim ***** válasza:
89%
Nagyobb a tömeg, többen jönnek-mennek, nagyobb a forgalom is, de nem kell atomfizikusnak lenni ahhoz, hogy kitalálja az ember, hogy ez elkerülhetetlen következménye a korlátozásoknak. Ahhoz képest még mindig elég jó a helyzet (legalábbis amerre én lakom arrafelé).
2020. nov. 14. 03:25
 4/14 anonim ***** válasza:
70%
Ahova (CBA,Lidl) én járok,és amikor,én nem tapasztaltam nagyobb tömeget.
2020. nov. 14. 06:23
 5/14 anonim ***** válasza:
67%
Nem tapasztaltam.
2020. nov. 14. 07:45
 6/14 anonim ***** válasza:
94%

Sokkal nagyobb a tömeg.

5korul mindneki megrohamozza a boltot mert ugye csak 7 ig van nyitva

Eddig akik később jártak boltba most ők is munka után 4-5 től este 7 ig mennek ez plusz tömeg.

2020. nov. 14. 08:09
 7/14 anonim ***** válasza:
74%
Nem tapasztalttam nagyobb ember áradatott .
2020. nov. 14. 09:04
 8/14 anonim ***** válasza:
74%
Én tegnap egy Sparba ugrottam be negyed 5 körül ,és a Spar amúgy is nagyon kemény, de tegnap azt hittem befosikázok, annyian voltak.
2020. nov. 14. 09:08
 9/14 anonim ***** válasza:
82%

Aki lepontozott adja meg melyik boltba jár

Péntek meló után 5:10 5:30 között kb Enis leszoptam magam

2020. nov. 14. 09:44
 10/14 anonim ***** válasza:
72%

9-es gondolom valami troll akinek anyuci vagy apuci jár bevásárolni és ebben az évben még el se hagyta a szobáját.

Amúgy egész szerencsés vagy,csak 20-perc, én gyakorlatilag tescóban 1 órát töltöttem el 10perc helyett, a sorokban a cuccokig alig lehetett eljutni annyian voltak, a hús vásárlást feladtam esélytelen lett volna,a kasszáknál/önkiszolgálónál Km-es sor, mindezt úgy hogy minden kassza ment.

Ráadásnak nyugdíjastól a gyerekig mindenki volt, a negyede beteg, tüsszög/köhög, a köhögéshez a maszkot gyorsan félrehúzzák stb...

Tiszta gáz, eddig tudtam magamra vigyázni legalább annyival hogy kevésbé zsúfolt esti órákban mentem, de ez most már esélytelen, így 100% hogy elfogom kapni...

2020. nov. 14. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!