Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Megéri elutazni Sturovoba a...

Megéri elutazni Sturovoba a Lidlbe?

Figyelt kérdés
1 órára van innen Esztergom, felulok a nyugatiban a vonatra, 1 óra ott vagyok. Onnan átmegyek Szlovákiába. Megéri ott vásárolni? Szeretnék egy nagy bevásárlást, de itt Magyarországon óriasi a végösszeg. 1,5 éve egy ilyen bevásárlás megvolt 15-20 ezer ft, most a duplája. Mennyire éri meg Szlovákiában vásárolni? Mi olcsóbb, mi drágább ott? Van aki szokott ott vásárolni?
2023. ápr. 14. 10:14
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
75%
Gondolom, azt akartad kérdezni, hogy Párkányba?
2023. ápr. 14. 12:17
 12/30 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem nem azt akarta kérdezni. Az ilyen elvakult szemellenzős Sturovóba készül. Párkányba magyar ember megy.

2023. ápr. 14. 12:21
 13/30 A kérdező kommentje:
Ha Szlovákia magyar föld (amit minden hülye tud) miért nem vesszük vissza?
2023. ápr. 14. 12:31
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Meg. Kösd össze egy családi kirándulással és már azt se lehet mondani, hogy az üzemanyag miatt sem éri meg.

Én inkább olyankor járok át amikor olyat akarok venni ami a szlovákoknál elérhető, de nálunk nem. Vagy csak jó drágán importot áruló helyeken.

2023. ápr. 14. 12:38
 15/30 anonim ***** válasza:
62%

Érdekes amúgy a nagy szélsőjobbos mélymagyarok itt vesződnek még mindig trianonon, de közben Ukrajna összes területét a komcsi ruszki haverjaiknak adná.

Amúgy meg érdekes a horvátok és a szlovákok is jobban élnek európaibb körülmények között, mint "mi magyarok".

2023. ápr. 14. 12:40
 16/30 anonim válasza:
74%
Elkanyarodtatok a tematol, de tudnotok kell,hogy amig a Magyar a Magyarnak ellensege addig nem lesz itt haladás.
2023. ápr. 14. 12:42
 17/30 anonim ***** válasza:
52%

Túl kell lépni trianon bár a sok szalon nazi, aki közben a komcsi ruszkiknak nyalja a hátsóját sose érti majd meg.

Érdekes a szlovákoknál és a horvátoknál nem lop el mindent a kormány és nincs is akkora infláció, nincs akkor áfa nincs s.rra sem való fizető eszköz. Nálunk "mi magyaroknál" bezzeg sose lesz euró.

2023. ápr. 14. 12:43
 18/30 anonim ***** válasza:
64%
Nekem a szlovák munkatársaim járnak át Magyarországra vásárolni..
2023. ápr. 14. 13:01
 19/30 anonim ***** válasza:
4%
Kérdező, teljesen mindegy, hogy magyar föld-e Szlovákia, vagy hogy túllépünk-e Trianonon. Egyszerűen ha van bevett magyar neve a településnek, akkor azt használjuk. Párizs, Bécs vagy Prága esetében ugyanúgy, mint az egykor Magyarországhoz tartozó településeknél.
2023. ápr. 14. 13:56
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Én a hivatalos nevén hívom és nem úgy ahogy néhány szalon nazi kénye kedve kívánja. Ennyi. Az, hogy Horti apátok is csatlós volt mint Orbán az már legyen a ti bajotok, hogy cserébe megkaptuk a büntetést.
2023. ápr. 14. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!