1 órára van innen Esztergom, felulok a nyugatiban a vonatra, 1 óra ott vagyok. Onnan átmegyek Szlovákiába. Megéri ott vásárolni? Szeretnék egy nagy bevásárlást, de itt Magyarországon óriasi a végösszeg. 1,5 éve egy ilyen bevásárlás megvolt 15-20 ezer ft, most a duplája. Mennyire éri meg Szlovákiában vásárolni? Mi olcsóbb, mi drágább ott? Van aki szokott ott vásárolni?
Szerintem nem azt akarta kérdezni. Az ilyen elvakult szemellenzős Sturovóba készül. Párkányba magyar ember megy.
2023. ápr. 14. 12:21
13/30 A kérdező kommentje:
Ha Szlovákia magyar föld (amit minden hülye tud) miért nem vesszük vissza?
2023. ápr. 14. 12:31
14/30 anonim válasza:
Meg. Kösd össze egy családi kirándulással és már azt se lehet mondani, hogy az üzemanyag miatt sem éri meg.
Én inkább olyankor járok át amikor olyat akarok venni ami a szlovákoknál elérhető, de nálunk nem. Vagy csak jó drágán importot áruló helyeken.
2023. ápr. 14. 12:38
15/30 anonim válasza:
Érdekes amúgy a nagy szélsőjobbos mélymagyarok itt vesződnek még mindig trianonon, de közben Ukrajna összes területét a komcsi ruszki haverjaiknak adná.
Amúgy meg érdekes a horvátok és a szlovákok is jobban élnek európaibb körülmények között, mint "mi magyarok".
2023. ápr. 14. 12:40
16/30 anonim válasza:
Elkanyarodtatok a tematol, de tudnotok kell,hogy amig a Magyar a Magyarnak ellensege addig nem lesz itt haladás.
2023. ápr. 14. 12:42
17/30 anonim válasza:
Túl kell lépni trianon bár a sok szalon nazi, aki közben a komcsi ruszkiknak nyalja a hátsóját sose érti majd meg.
Érdekes a szlovákoknál és a horvátoknál nem lop el mindent a kormány és nincs is akkora infláció, nincs akkor áfa nincs s.rra sem való fizető eszköz. Nálunk "mi magyaroknál" bezzeg sose lesz euró.
2023. ápr. 14. 12:43
18/30 anonim válasza:
Nekem a szlovák munkatársaim járnak át Magyarországra vásárolni..
2023. ápr. 14. 13:01
19/30 anonim válasza:
Kérdező, teljesen mindegy, hogy magyar föld-e Szlovákia, vagy hogy túllépünk-e Trianonon. Egyszerűen ha van bevett magyar neve a településnek, akkor azt használjuk. Párizs, Bécs vagy Prága esetében ugyanúgy, mint az egykor Magyarországhoz tartozó településeknél.
2023. ápr. 14. 13:56
20/30 anonim válasza:
Én a hivatalos nevén hívom és nem úgy ahogy néhány szalon nazi kénye kedve kívánja. Ennyi. Az, hogy Horti apátok is csatlós volt mint Orbán az már legyen a ti bajotok, hogy cserébe megkaptuk a büntetést.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!