Megéri elutazni Sturovoba a Lidlbe?
Amikor ezt szova tettem(hogy minden milyen draga),le lettem pontozva. Pedig ez az igazsag,nem csak a kormany agymoso videoit kellene nezni ami tele van takargatassal es hazugsagokkal es manipulacioval
LINK: [link]
Szerintem egyszerűbb lenne megnézned a szlovák Lidl-s újságot és annak alapján dönteni.
Én biztos nem mennék, mert nekem az időm drágább, mint nagybevásárlás esetén 3000 Ft spórolás. Mert azért a Lidl-nek nagyjából egységesek az árai, +- 10%.
#1 lehet lepontozni bárkit, de megkell hagyni, hogy igazad van.
1 év alatt mindennek az ára a duplájára növekedett
15-20 duplája hol drága, egy nagybevásárlásra?
Sokan, nagyon sokan a heti bevásárlásra a dupláját hagyják ott.
Elég ha veszek néhány dolgot mar meg van 15 ezer. Régebben ennyiből nem egy 2 napi kaja volt meg hanem 1 heti.
Minden nap ott hagyni a boltban ennyit, kicsit durva. Minden drága már. Más országban nincs ekkora drágaság, még Ukrajnában sem, pedig ott háború van
szerintem nem eri meg. az utikoltseg, az utazasi ido... ha sok idod van es unatkozol persze tedd....de aztan a cipeles is.
egyebkent nem akarom a kormanyt vedeni...de mindenhol draga lett minden. en becsben elek. anno egy nagy bevasarlas 50-70 euro volt nekem most 100-120 legalabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!